Hedelmäpizzat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäpizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pakastepizzapohjia

täyte

1 1/2 dl
Omenahilloa
2 kpl
Omenaa
1 kpl
Banaani
2 dl
Pakastevadelmia

pinnalle

2 kpl
Kiiviä
3 rkl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti omenahilloa. Kuori ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi banaani. Levitä omena- ja banaaniviipaleet pohjien päälle. Ripottele pinnalle pakastevadelmia.Paista pizzoja 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kuori ja viipaloi kiivit ja levitä ne hieman jäähtyneiden pizzojen päälle. Sirota pinnalle tomusokeria. Tarjoile jälkiruokana hieman lämpiminä tai kylminä esi. vaniljajäätelön kanssa.Ruokamaailma 0405.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.