Hedelmäpizzat
15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | pakastepizzapohjia |
| Täyte | |
|---|---|
| 1 1/2 dl | omenahilloa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 kpl | banaani |
| 2 dl | pakastevadelmia |
| Pinnalle | |
| 2 kpl | kiiviä |
| 3 rkl | tomusokeria |
- 1.
Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti omenahilloa. Kuori ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi banaani. Levitä omena- ja banaaniviipaleet pohjien päälle. Ripottele pinnalle pakastevadelmia.Paista pizzoja 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kuori ja viipaloi kiivit ja levitä ne hieman jäähtyneiden pizzojen päälle. Sirota pinnalle tomusokeria. Tarjoile jälkiruokana hieman lämpiminä tai kylminä esi. vaniljajäätelön kanssa.Ruokamaailma 0405.
Hedelmäpizzat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pakastepizzapohjia |
Täyte | |
| 1 1/2 dl | omenahilloa |
| 2 kpl | omenaa |
| 1 kpl | banaani |
| 2 dl | pakastevadelmia |
Pinnalle | |
| 2 kpl | kiiviä |
| 3 rkl | tomusokeria |
Valmistus
- 1
Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti omenahilloa. Kuori ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi banaani. Levitä omena- ja banaaniviipaleet pohjien päälle. Ripottele pinnalle pakastevadelmia.Paista pizzoja 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kuori ja viipaloi kiivit ja levitä ne hieman jäähtyneiden pizzojen päälle. Sirota pinnalle tomusokeria. Tarjoile jälkiruokana hieman lämpiminä tai kylminä esi. vaniljajäätelön kanssa.Ruokamaailma 0405.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












