Hedelmäpizzat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpakastepizzapohjia

Täyte

1 1/2 dlomenahilloa
2 kplomenaa
1 kplbanaani
2 dlpakastevadelmia

Pinnalle

2 kplkiiviä
3 rkltomusokeria

Valmistus

  1. 1

    Nosta jäiset pizzapohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä pizzapohjille tasaisesti omenahilloa. Kuori ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi banaani. Levitä omena- ja banaaniviipaleet pohjien päälle. Ripottele pinnalle pakastevadelmia.Paista pizzoja 225 asteessa 6-8 minuuttia. Kuori ja viipaloi kiivit ja levitä ne hieman jäähtyneiden pizzojen päälle. Sirota pinnalle tomusokeria. Tarjoile jälkiruokana hieman lämpiminä tai kylminä esi. vaniljajäätelön kanssa.Ruokamaailma 0405.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025