Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla
 Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla
Yhteistyössä

Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla

Arvostele resepti
4 Annosta

60 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Helpot ja terveelliset mangoletut valmistuvat nopeasti ja maistuvat Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlmangososetta
2 kplkananmunaa
2 dlkaurahiutaleita
1 tlleivinjauhetta
1 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria (ei välttämätön)
paistamiseen rypsiöljyä
1 kpl(1 prk) kulman keittiön mangorahkaa
1 kpl(1 prk) kulman keittiön tuorehedelmäsalaattia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita mangososeen joukkoon kananmunat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.

    MääräAinesosa
    2 dlmangososetta
    2 kplkananmunaa
    2 dlkaurahiutaleita
    1 tlleivinjauhetta
    1 tlvaniljasokeria (ei välttämätön)
  2. 2

    Paista mangoletut rypsiöljyssä ja nauti Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

    MääräAinesosa
    paistamiseen rypsiöljyä
    1 kpl(1 prk) kulman keittiön mangorahkaa
    1 kpl(1 prk) kulman keittiön tuorehedelmäsalaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 dl mangososetta, paistamiseen rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
15.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä