Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
 Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla

Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Yhteistyössä: Turun Osuuskauppa
Fork and knife
4 Annosta
Helpot ja terveelliset mangoletut valmistuvat nopeasti ja maistuvat Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

Ainekset

2 dl
mangososetta
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria (ei välttämätön)
paistamiseen rypsiöljyä
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön mangorahkaa
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön tuorehedelmäsalaattia

Näin teet

1

Sekoita mangososeen joukkoon kananmunat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.

2 dl
mangososetta
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria (ei välttämätön)
2

Paista mangoletut rypsiöljyssä ja nauti Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.

paistamiseen rypsiöljyä
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön mangorahkaa
1 kpl
(1 prk) Kulman Keittiön tuorehedelmäsalaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

551

132

4,0 g

1,0 g

16,5 g

4,3 g

2,0 g

6,3 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl mangososetta,

paistamiseen rypsiöljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli