
Helpot mangoletut Kulman Keittiön mangorahkalla ja tuorehedelmäsalaatilla


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Sekoita mangososeen joukkoon kananmunat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.
Paista mangoletut rypsiöljyssä ja nauti Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
132
551
4,0 g
1,0 g
16,5 g
4,3 g
2,0 g
6,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl mangososetta,
paistamiseen rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli