Sekoita mangososeen joukkoon kananmunat. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia ennen paistoa.
Paista mangoletut rypsiöljyssä ja nauti Kulman Keittiön mangorahkan ja tuorehedelmäsalaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
551
132
4,0 g
1,0 g
16,5 g
4,3 g
2,0 g
6,3 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl mangososetta,
paistamiseen rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli