Helppo aamupala äidille Kulman Keittiön tapaan - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo aamupala äidille Kulman Keittiön tapaan

Helppo aamupala äidille Kulman Keittiön tapaan
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Kulman Keittiön valmiista lisukkeista saat koottua helpon äitienpäiväaamupalan vaikka yhdessä lasten kanssa. Croissanttien täytteeksi sopii maukas katkarapukimara terästettynä avokadoviipaleilla ja Kulman Keittiön marianne-suklaamousseen saat yllättävää raikkautta granaattiomenansiemenistä.
Jaa Somessa

Ainekset

CROISSANTIT KATKARAPUKIMARALLA

4 kpl
croissanttia
300 g
Kulman Keittiön katkarapukimaraa
Pieni avocado
Puolikas sitruuna
tuoretta tilliä

MARIANNE-SUKLAAMOUSSEA GRANAATTIOMENALLA

Granaattiomena
400 g
Kulman Keittiön marianne-suklaamoussea
50 g
Marianne-rakeita

Näin teet

1

Leikkaa croissantit auki, levitä väliin katkarapukimaraa ja siivutettua avokadoa.

4 kpl
croissanttia
300 g
Kulman Keittiön katkarapukimaraa
Pieni avocado
2

Purista päälle hiukan sitruunamehua ja koristele silputulla tillillä.

Puolikas sitruuna
tuoretta tilliä
3

Puolita granaattiomena. Nosta kulho lavuaariin, jotta vältyt roiskeilta. Hakkaa lusikalla siemenet kulhoon granaattiomenan kuoripuolelta niin, että granaattiomena on mahdollisimman sisällä kulhossa.

Granaattiomena
4

Sekoita suurin osa siemenistä mousseen. Nosta mousse kulhoihin ja koristele Marianne-rakeilla ja lopuilla granaattiomenan siemenillä.

400 g
Kulman Keittiön marianne-suklaamoussea
50 g
Marianne-rakeita
Kuvat
TOK
Julkaistu: 12.5.2018
Muokattu: 12.11.2018