Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo aamupala äidille Kulman Keittiön tapaan

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kulman Keittiön valmiista lisukkeista saat koottua helpon äitienpäiväaamupalan vaikka yhdessä lasten kanssa. Croissanttien täytteeksi sopii maukas katkarapukimara terästettynä avokadoviipaleilla ja Kulman Keittiön marianne-suklaamousseen saat yllättävää raikkautta granaattiomenansiemenistä.

Ainekset

Croissantit katkarapukimaralla

4 kpl
croissanttia
300 g
Kulman Keittiön katkarapukimaraa
Pieni avocado
Puolikas sitruuna
tuoretta tilliä

Marianne-suklaamoussea granaattiomenalla

Granaattiomena
400 g
Kulman Keittiön marianne-suklaamoussea
50 g
Marianne-rakeita

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Leikkaa croissantit auki, levitä väliin katkarapukimaraa ja siivutettua avokadoa.

4 kpl
croissanttia
300 g
Kulman Keittiön katkarapukimaraa
Pieni avocado
2

Purista päälle hiukan sitruunamehua ja koristele silputulla tillillä.

Puolikas sitruuna
tuoretta tilliä
3

Puolita granaattiomena. Nosta kulho lavuaariin, jotta vältyt roiskeilta. Hakkaa lusikalla siemenet kulhoon granaattiomenan kuoripuolelta niin, että granaattiomena on mahdollisimman sisällä kulhossa.

Granaattiomena
4

Sekoita suurin osa siemenistä mousseen. Nosta mousse kulhoihin ja koristele Marianne-rakeilla ja lopuilla granaattiomenan siemenillä.

400 g
Kulman Keittiön marianne-suklaamoussea
50 g
Marianne-rakeita

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 12.11.2018
|
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.