Yhteistyössä: Kulman Keittiö

15 min

Nappaa talteen!
Kulman Keittiön valmiista lisukkeista saat koottua helpon äitienpäiväaamupalan vaikka yhdessä lasten kanssa. Croissanttien täytteeksi sopii maukas katkarapukimara terästettynä avokadoviipaleilla ja Kulman Keittiön marianne-suklaamousseen saat yllättävää raikkautta granaattiomenansiemenistä.
| Croissantit katkarapukimaralla | |
|---|---|
| 4 kpl | croissanttia |
| 300 g | kulman keittiön katkarapukimaraa |
| pieni avocado | |
| puolikas sitruuna | |
| tuoretta tilliä | |
| Marianne-suklaamoussea granaattiomenalla | |
| granaattiomena | |
| 400 g | kulman keittiön marianne-suklaamoussea |
| 50 g | marianne-rakeita |
Leikkaa croissantit auki, levitä väliin katkarapukimaraa ja siivutettua avokadoa.
Purista päälle hiukan sitruunamehua ja koristele silputulla tillillä.
Puolita granaattiomena. Nosta kulho lavuaariin, jotta vältyt roiskeilta. Hakkaa lusikalla siemenet kulhoon granaattiomenan kuoripuolelta niin, että granaattiomena on mahdollisimman sisällä kulhossa.
Sekoita suurin osa siemenistä mousseen. Nosta mousse kulhoihin ja koristele Marianne-rakeilla ja lopuilla granaattiomenan siemenillä.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kulman Keittiön valmiista lisukkeista saat koottua helpon äitienpäiväaamupalan vaikka yhdessä lasten kanssa. Croissanttien täytteeksi sopii maukas katkarapukimara terästettynä avokadoviipaleilla ja Kulman Keittiön marianne-suklaamousseen saat yllättävää raikkautta granaattiomenansiemenistä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Croissantit katkarapukimaralla | |
| 4 kpl | croissanttia |
| 300 g | kulman keittiön katkarapukimaraa |
| pieni avocado | |
| puolikas sitruuna | |
| tuoretta tilliä | |
Marianne-suklaamoussea granaattiomenalla | |
| granaattiomena | |
| 400 g | kulman keittiön marianne-suklaamoussea |
| 50 g | marianne-rakeita |
Leikkaa croissantit auki, levitä väliin katkarapukimaraa ja siivutettua avokadoa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | croissanttia |
| 300 g | kulman keittiön katkarapukimaraa |
| pieni avocado |
Purista päälle hiukan sitruunamehua ja koristele silputulla tillillä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| puolikas sitruuna | |
| tuoretta tilliä |
Puolita granaattiomena. Nosta kulho lavuaariin, jotta vältyt roiskeilta. Hakkaa lusikalla siemenet kulhoon granaattiomenan kuoripuolelta niin, että granaattiomena on mahdollisimman sisällä kulhossa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| granaattiomena |
Sekoita suurin osa siemenistä mousseen. Nosta mousse kulhoihin ja koristele Marianne-rakeilla ja lopuilla granaattiomenan siemenillä.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | kulman keittiön marianne-suklaamoussea |
| 50 g | marianne-rakeita |
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.