Kylmäsavulohi-jokirapuleivät
Leikkaa leipäsiivuista reunat irti. Levitä puolille viipaleille Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea ja nosta päälle toiset siivut leipää. Kääri kylmäsavulohi-jokirapuleivät kelmuun ja anna levätä jääkaapissa mieluusti yön yli.
Ota leivät jääkaapista ja viipaloi noin kahden sentin siivuiksi. Tarjoile kääntämällä leipäviipaleet kyljelleen niin, että leivän välissä oleva täyte osoittaa ylöspäin. Nostele leipien päälle yrttiversoja, jokiravunpyrstöjä ja ohueksi viipaloitua retiisiä.
Kylmäsavulohi-jokirapumoussella täytetyt croisantit
Avaa croisantit veitsellä. Aseta pohjalle jääsalaatinlehti ja päälle Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea.
Viipaloi suolakurkku ja hienonna tilli ja ruohosipuli. Laita moussen päälle suolakurkkuviipaleita ja koristele croisantit yrteillä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
5
19
—
—
0,5 g
0,3 g
0,5 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta,
3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea,
1 dl yrtinversoja,
10 kpl jokiravunpyrstöjä,
Retiisi,
4 kpl croisanttia,
2 - 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea,
Suolakurkku,
4 oksaa tilliä,
10 oksaa ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli