Helppo herkku kevään juhliin - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo herkku kevään juhliin

Helppo herkku kevään juhliin
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussesta pystyy valmistamaan monenlaisia tarjottavia kevään juhliin. Täytä moussella vaikkapa pienet sormisyötäväksi tarkoitetut leivät tai croissantit. Katso videolta S-market Wiklund Herkun Anssi Sjöroosin reseptivinkit.
Jaa Somessa

Ainekset

KYLMÄSAVULOHI-JOKIRAPULEIVÄT

2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta
3 dl
Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
1 dl
yrtinversoja
10 kpl
jokiravunpyrstöjä
Retiisi

KYLMÄSAVULOHI-JOKIRAPUMOUSSELLA TÄYTETYT CROISANTIT

4 kpl
croisanttia
4 kpl
jääsalaatinlehteä
2 - 3 dl
Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
Suolakurkku
4 oksaa tilliä
10 oksaa ruohosipulia

Näin teet

1

Kylmäsavulohi-jokirapuleivät

Leikkaa leipäsiivuista reunat irti. Levitä puolille viipaleille Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea ja nosta päälle toiset siivut leipää. Kääri kylmäsavulohi-jokirapuleivät kelmuun ja anna levätä jääkaapissa mieluusti yön yli.

2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta
3 dl
Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
2

Ota leivät jääkaapista ja viipaloi noin kahden sentin siivuiksi. Tarjoile kääntämällä leipäviipaleet kyljelleen niin, että leivän välissä oleva täyte osoittaa ylöspäin. Nostele leipien päälle yrttiversoja, jokiravunpyrstöjä ja ohueksi viipaloitua retiisiä.

1 dl
yrtinversoja
10 kpl
jokiravunpyrstöjä
Retiisi
3

Kylmäsavulohi-jokirapumoussella täytetyt croisantit

Avaa croisantit veitsellä. Aseta pohjalle jääsalaatinlehti ja päälle Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea.

4 kpl
croisanttia
4 kpl
jääsalaatinlehteä
2 - 3 dl
Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
4

Viipaloi suolakurkku ja hienonna tilli ja ruohosipuli. Laita moussen päälle suolakurkkuviipaleita ja koristele croisantit yrteillä.

Suolakurkku
4 oksaa tilliä
10 oksaa ruohosipulia
Kuvat
TOK
Julkaistu: 9.2.2019
Muokattu: 9.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g2 g
Proteiinia0 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj19 76
Energiaa kcal5 18

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta

  • 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea

  • 1 dl yrtinversoja

  • 10 kpl jokiravunpyrstöjä

  • Retiisi

  • 4 kpl croisanttia

  • 2 - 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea

  • Suolakurkku

  • 4 oksaa tilliä

  • 10 oksaa ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g2 g
Proteiinia0 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj19 76
Energiaa kcal5 18

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta

  • 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea

  • 1 dl yrtinversoja

  • 10 kpl jokiravunpyrstöjä

  • Retiisi

  • 4 kpl croisanttia

  • 2 - 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea

  • Suolakurkku

  • 4 oksaa tilliä

  • 10 oksaa ruohosipulia

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.