
Helppo herkku kevään juhliin
Ainekset
KYLMÄSAVULOHI-JOKIRAPULEIVÄT
KYLMÄSAVULOHI-JOKIRAPUMOUSSELLA TÄYTETYT CROISANTIT
Näin teet
Kylmäsavulohi-jokirapuleivät
Leikkaa leipäsiivuista reunat irti. Levitä puolille viipaleille Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea ja nosta päälle toiset siivut leipää. Kääri kylmäsavulohi-jokirapuleivät kelmuun ja anna levätä jääkaapissa mieluusti yön yli.
Ota leivät jääkaapista ja viipaloi noin kahden sentin siivuiksi. Tarjoile kääntämällä leipäviipaleet kyljelleen niin, että leivän välissä oleva täyte osoittaa ylöspäin. Nostele leipien päälle yrttiversoja, jokiravunpyrstöjä ja ohueksi viipaloitua retiisiä.
Kylmäsavulohi-jokirapumoussella täytetyt croisantit
Avaa croisantit veitsellä. Aseta pohjalle jääsalaatinlehti ja päälle Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea.
Viipaloi suolakurkku ja hienonna tilli ja ruohosipuli. Laita moussen päälle suolakurkkuviipaleita ja koristele croisantit yrteillä.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 2 g |
Proteiinia | 0 g | 1 g |
Rasvaa | 0 g | 0 g |
Kuituja | 1 g | 2 g |
Energiaa kj | 19 | 76 |
Energiaa kcal | 5 | 18 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta
3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
1 dl yrtinversoja
10 kpl jokiravunpyrstöjä
Retiisi
4 kpl croisanttia
2 - 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
Suolakurkku
4 oksaa tilliä
10 oksaa ruohosipulia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 1 g | 2 g |
Proteiinia | 0 g | 1 g |
Rasvaa | 0 g | 0 g |
Kuituja | 1 g | 2 g |
Energiaa kj | 19 | 76 |
Energiaa kcal | 5 | 18 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 siivua pitkittäin leikattua vuokaleipäsiivua tai 6 isoa paahtoleipäviipaletta
3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
1 dl yrtinversoja
10 kpl jokiravunpyrstöjä
Retiisi
4 kpl croisanttia
2 - 3 dl Kulman Keittiön kylmäsavulohi-jokirapumoussea
Suolakurkku
4 oksaa tilliä
10 oksaa ruohosipulia