Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo mansikka-marenkikakku

Fork and knife
8 Palaa
Fork and knife
8 Palaa
Valmista näyttävä mansikkakakku vartissa! Kokoa helppo marenkikakku kaupan valmiista marenkipohjista, mansikkakermasta ja mansikoista.

Ainekset

2 kpl
(1 pkt) marenkikakkupohjia
2 1/2 dl
(1 prk) mansikkakermaa
400 g
(1 rs) mansikoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota kerma. Huuhtele, perkaa ja paloittele mansikat.

2 1/2 dl
(1 prk) mansikkakermaa
400 g
(1 rs) mansikoita
2

Laita marenkipohja tarjoiluvadille. Levitä puolet kermasta pohjalle. Ripottele puolet mansikoista päälle. Nosta toinen pohja paikoilleen, levitä loppu vaahto ja mansikat pinnalle. Tarjoa heti.

2 kpl
(1 pkt) marenkikakkupohjia

Vinkki: Koristele kakku syötävillä kukilla tai yrteillä. Mansikan makupariksi sopivat esimerkiksi sarviorvokit, sitruunamelissa, minttu ja basilika.

Vinkki: Marenki vettyy melko nopeasti, joten kakku on parhaimmillaan heti kokoamisen jälkeen.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.5.2022
|
Muokattu: 10.5.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.