Helppo puolukkatorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Helppo puolukkatorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Voit tarjota piirakan lisänä vaniljajäätelöä tai kevytvispikermaa, joka on maustettu kinuskikastikkeella.

Ainekset

1 kpl
(400 g) kauramurotaikinaa (pakaste)

pinnalle:

3 - 4 dl
Pakastepuolukoita
1/2 dl
Kinuskikastiketta
1 rkl
Kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna taikinan sulaa ja painele se sitten piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle puolukat. Valele niille kinuskikastiketta ja sirottele kookoshiutaleita.

Paista piirasta 200-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin puoli tuntia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.