Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Hummeria vaniljakermassa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkokonaista isoa keitettyä hummeria
2 dlkuohukermaa
2 kpltahitin vaniljatankoa
1 rklsalottisipulietikkaa tai valkoviinietikkaa
1 dlvalkoviiniä
60 griisinuudeleita
n. 1 dl silputtua salottisipulia
puolen sitruunan raastettu kuori
suolaa ja valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Halkaise hummerit, poista vatsa. Irrota hummerinliha ja poista suoli. Paloittele hummerinliha.

  2. 2

    Halkaise vaniljatangot ja irrota siemenet. Hienonna kuorittu salottisipuli. Kuumenna kasari ja laita siihen etikkaa, hienonnettu sipuli ja valkoviini. Anna hautua hetki ja lisää vanilja ja kerma. Keitä kokoon, lisää sitruunankuori, kiehauta ja siivilöi.

  3. 3

    Liota nuudelit vedessä pehmeiksi. Valuta vesi hyvin pois. Lämmitä hummerinliha ja nuudelit vaniljakermassa, tarkista maku.

  4. 4

    Lisäkkeeksi sopii haudutettu salaatti tai pinaatti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025