Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Hummeria vaniljakermassa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
kokonaista isoa keitettyä hummeria
2 dl
kuohukermaa
2 kpl
Tahitin vaniljatankoa
1 rkl
salottisipulietikkaa tai valkoviinietikkaa
1 dl
valkoviiniä
60 g
riisinuudeleita
n. 1 dl silputtua salottisipulia
puolen sitruunan raastettu kuori
suolaa ja valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Halkaise hummerit, poista vatsa. Irrota hummerinliha ja poista suoli. Paloittele hummerinliha.

2

Halkaise vaniljatangot ja irrota siemenet. Hienonna kuorittu salottisipuli. Kuumenna kasari ja laita siihen etikkaa, hienonnettu sipuli ja valkoviini. Anna hautua hetki ja lisää vanilja ja kerma. Keitä kokoon, lisää sitruunankuori, kiehauta ja siivilöi.

3

Liota nuudelit vedessä pehmeiksi. Valuta vesi hyvin pois. Lämmitä hummerinliha ja nuudelit vaniljakermassa, tarkista maku.

4

Lisäkkeeksi sopii haudutettu salaatti tai pinaatti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.