Hunajakakkuset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajakakkuset

Fork and knife
14 Kappaletta
Fork and knife
14 Kappaletta

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Vaniljasokeria

hunajaliemi:

1 1/2 dl
Vettä
3/4 dl
Hunajaa

tarjoiluun:

Hilloa
Vaniljajäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista hunajaliemi kiehauttamalla vesi ja hunaja kattilassa. Jäähdytä. Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää kananmunat vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri toisessa kulhossa ja lisää vaahtoon. Muotoile leivinpaperille pyöreitä kakkusia ja paista niitä 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kasta kuumat kakkuset jäähtyneeseen hunajaliemeen. Tarjoile hillosilmän ja vaniljajäätelön kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.