Hunajakakkuset

Nappaa talteen!
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1/2 tl | vaniljasokeria |
| Hunajaliemi: | |
|---|---|
| 1 1/2 dl | vettä |
| 3/4 dl | hunajaa |
| Tarjoiluun: | |
| hilloa | |
| vaniljajäätelöä | |
- 1.
Valmista hunajaliemi kiehauttamalla vesi ja hunaja kattilassa. Jäähdytä. Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää kananmunat vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri toisessa kulhossa ja lisää vaahtoon. Muotoile leivinpaperille pyöreitä kakkusia ja paista niitä 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kasta kuumat kakkuset jäähtyneeseen hunajaliemeen. Tarjoile hillosilmän ja vaniljajäätelön kanssa.
Hunajakakkuset
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | sokeria |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 2 dl | vehnäjauhoja |
| 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1/2 tl | vaniljasokeria |
Hunajaliemi: | |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 3/4 dl | hunajaa |
Tarjoiluun: | |
| hilloa | |
| vaniljajäätelöä | |
Valmistus
- 1
Valmista hunajaliemi kiehauttamalla vesi ja hunaja kattilassa. Jäähdytä. Vaahdota sokeri ja margariini. Lisää kananmunat vatkaten. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri toisessa kulhossa ja lisää vaahtoon. Muotoile leivinpaperille pyöreitä kakkusia ja paista niitä 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kasta kuumat kakkuset jäähtyneeseen hunajaliemeen. Tarjoile hillosilmän ja vaniljajäätelön kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























