Valuta inkivääripallot liemestä ja kuutioi. Raasta pesty sitruuna. Sekoita jauhot, leivinjauhe sekä sitruunan raastettu kuori.
Sekoita ranskankermaan inkiväärikuutiot, pari lusikallista lientä sekä 4 rkl sitruunamehua.
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi noin 10 min esim. monitoimikoneessa. Lisää munat yksitellen, vuorotellen jauhojen kanssa. Kääntele lopuksi ranskankerma-inkiväärikuutioseos huolellisesti joukkoon.
Voitele ja leivitä pitkänomainen tai pyöreä kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunnin verran. Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kumoa jäähtynyt kakku varovasti vuoasta. Sivele pintaan likööriä tai sitruunamehua.
Sekoita lopuksi kuorrutteen aineet keskenään ja sivele kakun pinnalle. Ripottele pinnalle sitruuna- tai appelsiinisokeria. Leikkaa kakusta melko ohuita viipaleita tarjolle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.