Itämainen jauhelihakastike - Yhteishyvä

Itämainen jauhelihakastike

???
Annokset
4
Maukas jauhelihakastike valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla. Itämaista makua saat annokseen chilitahnalla ja juustokuminalla.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Jauhettua juustokuminaa
1 kpl
Pastakastiketta (420 g)
1 kpl
Ranskankermaa (150 g)
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Paista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää joukkoon kuoritut ja hienonnetut sipuli ja valkosipulinkynsi sekä juustokumina. Kääntele hetki. Lisää pannulle pastakastike, chilitahna ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita ranskankerma kastiikkeeseen.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia18 g72 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1539 6156
Energiaa kcal368 1470

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Jauhettua juustokuminaa

  • 2 tl Sambal oelek -chilitahnaa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g4 g
Proteiinia18 g72 g
Rasvaa32 g129 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1539 6156
Energiaa kcal368 1470

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Jauhettua juustokuminaa

  • 2 tl Sambal oelek -chilitahnaa

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.