Itämainen jauhelihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Itämainen jauhelihakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas jauhelihakastike valmistuu nopeasti ja vähällä vaivalla. Itämaista makua saat annokseen chilitahnalla ja juustokuminalla.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Jauhettua juustokuminaa
1 kpl
Pastakastiketta (420 g)
1 kpl
Ranskankermaa (150 g)
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää joukkoon kuoritut ja hienonnetut sipuli ja valkosipulinkynsi sekä juustokumina. Kääntele hetki. Lisää pannulle pastakastike, chilitahna ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Sekoita ranskankerma kastiikkeeseen.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1539

368

32,3 g

14,3 g

1,0 g

1,0 g

0,3 g

18,0 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

1 tl Jauhettua juustokuminaa,

2 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli