Itämainen porkkana-ohrapatee - Yhteishyvä

Itämainen porkkana-ohrapatee

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Porkkanoita
2 dl
Esikypsytettyjä rikottuja ohrasuurimoita
1 rkl
Raastettua inkivääriä
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kookoskermaa
1 kpl
Limetin raastettu kuori
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä ne vähässä vedessä kypsiksi. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta porkkanat ja soseuta ne inkivääriraasteen kanssa. Valuta ohrasuurimot. Anna ainesten hieman jäähtyä. Sekoita porkkanasose, keitetty ohra ja munat. Sekoita joukkoon kookoskerma, raastettu limetin kuori ja mausteet.

Voitele suorakaiteen muotoinen leipävuoka (1,5 l) öljyllä ja vuoraa leivinperisuikaleilla. Kaada seos vuokaan ja kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Anna pateen jäähtyä vuoassa ennen kumoamista, jotta se vielä kiinteytyy. Leikkaa annospaloiksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 15.11.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g138 g
Proteiinia4 g40 g
Rasvaa4 g40 g
Kuituja3 g26 g
Energiaa kj477 4774
Energiaa kcal114 1140

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Raastettua inkivääriä

  • Limetin raastettu kuori

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g138 g
Proteiinia4 g40 g
Rasvaa4 g40 g
Kuituja3 g26 g
Energiaa kj477 4774
Energiaa kcal114 1140

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 rkl Raastettua inkivääriä

  • Limetin raastettu kuori

  • 1 tl Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.