Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | suklaalevy (n.10 pikkupalaa) |
| 300 g | tummaa tai valkosuklaata |
| valmistusaika 15 min + jäähtymiseen 1 t | |
| Koristeluvaihtoehdot: | |
|---|---|
| 5 kpl | vihreää kuulaa + 1 dl rouhittua pistaasia |
| 10 kpl | pikkukonvehtia |
| 10 kpl | pikkupretzeliä |
| 3 kpl | karkkikeppiä + 1 pipari rouhittuna |
| 1 dl | pähkinä-karpaloseosta |
| 1 dl | karamelleja, esim. minisuklaanappeja ja pieniä fudgepaloja |
Rouhi suklaa. Sulata se vesihauteessa.
Laita leivinpaperi suorakaiteenmuotoiseen kakkuvuokaan. Kaada suklaa vuokaan. Viimeistele haluamillasi koristeilla. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi jähmettymään.
Tarjoa suklaa sellaisenaan tai vaikkapa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijaan.
: Voit yhdistää levyyn myös sekä tummaa että valkosuklaata.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | suklaalevy (n.10 pikkupalaa) |
| 300 g | tummaa tai valkosuklaata |
| valmistusaika 15 min + jäähtymiseen 1 t | |
Koristeluvaihtoehdot: | |
| 5 kpl | vihreää kuulaa + 1 dl rouhittua pistaasia |
| 10 kpl | pikkukonvehtia |
| 10 kpl | pikkupretzeliä |
| 3 kpl | karkkikeppiä + 1 pipari rouhittuna |
| 1 dl | pähkinä-karpaloseosta |
| 1 dl | karamelleja, esim. minisuklaanappeja ja pieniä fudgepaloja |
Rouhi suklaa. Sulata se vesihauteessa.
Laita leivinpaperi suorakaiteenmuotoiseen kakkuvuokaan. Kaada suklaa vuokaan. Viimeistele haluamillasi koristeilla. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi jähmettymään.
Tarjoa suklaa sellaisenaan tai vaikkapa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijaan.
: Voit yhdistää levyyn myös sekä tummaa että valkosuklaata.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.