Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Itse tehdyt suklaalevyt

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
suklaalevy (n.10 pikkupalaa)
300 g
tummaa tai valkosuklaata
Valmistusaika 15 min + jäähtymiseen 1 t

Koristeluvaihtoehdot:

5 kpl
vihreää kuulaa + 1 dl rouhittua pistaasia
10 kpl
pikkukonvehtia
10 kpl
pikkupretzeliä
3 kpl
karkkikeppiä + 1 pipari rouhittuna
1 dl
pähkinä-karpaloseosta
1 dl
karamelleja, esim. minisuklaanappeja ja pieniä fudgepaloja

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Rouhi suklaa. Sulata se vesihauteessa.

2

Laita leivinpaperi suorakaiteenmuotoiseen kakkuvuokaan. Kaada suklaa vuokaan. Viimeistele haluamillasi koristeilla. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi jähmettymään.

3

Tarjoa suklaa sellaisenaan tai vaikkapa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijaan.

4

: Voit yhdistää levyyn myös sekä tummaa että valkosuklaata.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 30.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.