Itse tehdyt suklaalevyt
Itse tehdyt suklaalevyt
Yhteistyössä

Itse tehdyt suklaalevyt

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsuklaalevy (n.10 pikkupalaa)
300 gtummaa tai valkosuklaata
valmistusaika 15 min + jäähtymiseen 1 t

Koristeluvaihtoehdot:

5 kplvihreää kuulaa + 1 dl rouhittua pistaasia
10 kplpikkukonvehtia
10 kplpikkupretzeliä
3 kplkarkkikeppiä + 1 pipari rouhittuna
1 dlpähkinä-karpaloseosta
1 dlkaramelleja, esim. minisuklaanappeja ja pieniä fudgepaloja

Valmistus

  1. 1

    Rouhi suklaa. Sulata se vesihauteessa.

  2. 2

    Laita leivinpaperi suorakaiteenmuotoiseen kakkuvuokaan. Kaada suklaa vuokaan. Viimeistele haluamillasi koristeilla. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi jähmettymään.

  3. 3

    Tarjoa suklaa sellaisenaan tai vaikkapa kahvin kanssa suklaakonvehtien sijaan.

  4. 4

    : Voit yhdistää levyyn myös sekä tummaa että valkosuklaata.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä