Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jäädytetty sitruuna-valkosuklaamoussekakku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
valkosuklaata
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kuohukermaa
1 rkl
vaniljatahnaa (Nomu)
3 rkl
Lemon Curd -tahnaa
1 rkl
raastettua limetinkuorta
200 g
luonnonvalkoisia marenkeja

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Varaa 20 cm irtopohjavuoka. Kiristä leivinpaperi pohjalle reunojen väliin.

2

Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa.

3

Erota munien keltuaiset ja valkuaiset.

4

Sekoita keltuaiset yksi kerrallaan lämpimään suklaamassaan.

5

Lisää Lemon Curd ja raastettu limetinkuori.

6

Vaahdota kuivassa puhtaassa kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

7

Vaahdota eri kulhossa kerma ja vaniljatahna.

8

Lisää kermavaahto huoneenlämpöiseen suklaamassaan hitaasti sekoittaen ja lopuksi

9

valkuaisvaahto varovasti nostellen.

10

Murskaa 2/3 marengeista karkeasti ja sekoita jäädykemassaan.

11

Kaada vuokaan ja paina loput marengeista kakun pinnalle.

12

Nosta pakastimeen 3 tunniksi.

13

Koristele tarjoiluvaiheessa vadelmilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.