Jäädytetty sitruuna-valkosuklaamoussekakku
Jäädytetty sitruuna-valkosuklaamoussekakku
Yhteistyössä

Jäädytetty sitruuna-valkosuklaamoussekakku

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gvalkosuklaata
2 kplkananmunaa
2 dlkuohukermaa
1 rklvaniljatahnaa (nomu)
3 rkllemon curd -tahnaa
1 rklraastettua limetinkuorta
200 gluonnonvalkoisia marenkeja

Valmistus

  1. 1

    Varaa 20 cm irtopohjavuoka. Kiristä leivinpaperi pohjalle reunojen väliin.

  2. 2

    Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa.

  3. 3

    Erota munien keltuaiset ja valkuaiset.

  4. 4

    Sekoita keltuaiset yksi kerrallaan lämpimään suklaamassaan.

  5. 5

    Lisää Lemon Curd ja raastettu limetinkuori.

  6. 6

    Vaahdota kuivassa puhtaassa kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

  7. 7

    Vaahdota eri kulhossa kerma ja vaniljatahna.

  8. 8

    Lisää kermavaahto huoneenlämpöiseen suklaamassaan hitaasti sekoittaen ja lopuksi

  9. 9

    valkuaisvaahto varovasti nostellen.

  10. 10

    Murskaa 2/3 marengeista karkeasti ja sekoita jäädykemassaan.

  11. 11

    Kaada vuokaan ja paina loput marengeista kakun pinnalle.

  12. 12

    Nosta pakastimeen 3 tunniksi.

  13. 13

    Koristele tarjoiluvaiheessa vadelmilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä