Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pss jamaican jerk spices -mausteseos |
| 400 g | kanan rintafileetä |
| 1 rkl | ruokaöljyä |
| 1 kpl | avokado kuutioituna |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 1 kpl | prk mango sauce -kastiketta |
| 1 dl | ruokajogurttia |
| 1 kpl | pkt coconut & pepper tortillas -tortilloja |
| 1 kpl | lime lohkoina |
Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
Suikaloi kana ja sekoita mausteseos joukkoon.
Laita maustetut kananpalat öljyttyyn, uuninkestävään vuokaan. Paista uunissa 15–20 minuuttia.
Revi salaatti, kuutioi avokado, aseta kaikki ainekset erillisiin kulhoihin.
Lämmitä tortillat mikroaaltouunissa tai paistinpannulla. Täytä tortillat ja viimeistele kastikkeilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pss jamaican jerk spices -mausteseos |
| 400 g | kanan rintafileetä |
| 1 rkl | ruokaöljyä |
| 1 kpl | avokado kuutioituna |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 1 kpl | prk mango sauce -kastiketta |
| 1 dl | ruokajogurttia |
| 1 kpl | pkt coconut & pepper tortillas -tortilloja |
| 1 kpl | lime lohkoina |
Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
Suikaloi kana ja sekoita mausteseos joukkoon.
Laita maustetut kananpalat öljyttyyn, uuninkestävään vuokaan. Paista uunissa 15–20 minuuttia.
Revi salaatti, kuutioi avokado, aseta kaikki ainekset erillisiin kulhoihin.
Lämmitä tortillat mikroaaltouunissa tai paistinpannulla. Täytä tortillat ja viimeistele kastikkeilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.