Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | jättiravun pyrstöjä |
| 4 rkl | ketjap manis -kastiketta |
| 100 g | romaine-salaattia tai erikoissalaattisekoitusta |
| 50 g | sokeriherneitä ohuina suikaleina |
| 40 g | suolapähkinöitä |
| 30 g | kevätsipulia viipaleina |
| 10 g | chiliä ohuina viipaleina |
| 10 kpl | punainen chili, siemenetön |
| 5 kpl | korianterin varsia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | kalakastiketta |
| 1 rkl | hienoa palmusokeria tai ruokosokeria |
| 2 kpl | limen lehti ohuina suikaleina |
| 2 dl | paholaisen hilloa |
| 1/2 dl | paahdettua sipulia |
| 1/2 dl | kuivattua valkosipulia lastuina |
| suola, mustapippuri | |
| salaattisekoitus | |
| 1–2 kpl porkkanaa ohuina suikaleina | |
| n.15 kpl miniluumutomaatteja | |
| muutama oksa korianteria silputtuna | |
| punainen nahm jim | |
| 3–4 rkl limen mehua | |
| chili jam |
Valmista Chili Jam edellisenä päivänä. Aja sipulit kutterilla tai tehosekoittimen pulse-toiminnolla hienommaksi. Yhdistä hillo ja sipulit ja anna maustua yön yli (kuuluu tulla tahnamaiseksi).
Sekoita sulatetut ravut ja Ketjap Manis-kastike keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua noin 30
min. Kypsennä ravut grillissä tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä.
Pese ja pilko salaattisekoituksen kasvikset, sekoita keskenään.
Valmista Nahm Jim. Aja raaka-aineet kutterilla tai yleiskoneella tahnaksi.
Yhdistä ravut, salaatti sekä Nahm Jim.
Koristele annos Chili Jamillä ja ripottele päälle paahdettua sipulia ja korianterin lehtiä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jättiravun pyrstöjä |
| 4 rkl | ketjap manis -kastiketta |
| 100 g | romaine-salaattia tai erikoissalaattisekoitusta |
| 50 g | sokeriherneitä ohuina suikaleina |
| 40 g | suolapähkinöitä |
| 30 g | kevätsipulia viipaleina |
| 10 g | chiliä ohuina viipaleina |
| 10 kpl | punainen chili, siemenetön |
| 5 kpl | korianterin varsia |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| 1 rkl | kalakastiketta |
| 1 rkl | hienoa palmusokeria tai ruokosokeria |
| 2 kpl | limen lehti ohuina suikaleina |
| 2 dl | paholaisen hilloa |
| 1/2 dl | paahdettua sipulia |
| 1/2 dl | kuivattua valkosipulia lastuina |
| suola, mustapippuri | |
| salaattisekoitus | |
| 1–2 kpl porkkanaa ohuina suikaleina | |
| n.15 kpl miniluumutomaatteja | |
| muutama oksa korianteria silputtuna | |
| punainen nahm jim | |
| 3–4 rkl limen mehua | |
| chili jam |
Valmista Chili Jam edellisenä päivänä. Aja sipulit kutterilla tai tehosekoittimen pulse-toiminnolla hienommaksi. Yhdistä hillo ja sipulit ja anna maustua yön yli (kuuluu tulla tahnamaiseksi).
Sekoita sulatetut ravut ja Ketjap Manis-kastike keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua noin 30
min. Kypsennä ravut grillissä tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä.
Pese ja pilko salaattisekoituksen kasvikset, sekoita keskenään.
Valmista Nahm Jim. Aja raaka-aineet kutterilla tai yleiskoneella tahnaksi.
Yhdistä ravut, salaatti sekä Nahm Jim.
Koristele annos Chili Jamillä ja ripottele päälle paahdettua sipulia ja korianterin lehtiä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.