Jättirapu Som Tam -salaatti & Chili Jam à la Tomi Björck
Ainekset
Valmistus
Valmista Chili Jam edellisenä päivänä. Aja sipulit kutterilla tai tehosekoittimen pulse-toiminnolla hienommaksi. Yhdistä hillo ja sipulit ja anna maustua yön yli (kuuluu tulla tahnamaiseksi).
Sekoita sulatetut ravut ja Ketjap Manis-kastike keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua noin 30
min. Kypsennä ravut grillissä tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä.
Pese ja pilko salaattisekoituksen kasvikset, sekoita keskenään.
Valmista Nahm Jim. Aja raaka-aineet kutterilla tai yleiskoneella tahnaksi.
Yhdistä ravut, salaatti sekä Nahm Jim.
Koristele annos Chili Jamillä ja ripottele päälle paahdettua sipulia ja korianterin lehtiä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.