Jauhelihapihvi, paistettu sipuli ja perunamuusi
Jauhelihapihvi, paistettu sipuli ja perunamuusi
Yhteistyössä

Jauhelihapihvi, paistettu sipuli ja perunamuusi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan jauhelihaa
1/2 kplsipuli
1 rklvoita
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklsoijaa
1 kplkananmuna
suolaa, pippuria

Paistettu sipuli:

2 kplsipulia
2 rklvoita
1 rkljuoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

salaatti:

2 kplruukkua salaattia
1 kplrasia kirsikkatomaatteja
1/2 kplkurkku
oliiviöljyä, sitruunanmehua

Valmistus

  1. 1

    Silppua ½ sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi nokareessa voita.

  2. 2

    Sekoita jauheliha, paistettu sipuli, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi. Jaa jauheliha neljäksi pihviksi. Paista pihvit kypsiksi voissa /paista uunissa 180 astetta n. 12–15 minuuttia.

  3. 3

    Leikkaa 2 sipulia ohuiksi lohkoiksi. Paista voissa matalalla lämmöllä. Lisää hunaja ja anna hautua n. 15 minuuttia kunnes ovat ihan pehmeät. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä