Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | naudan jauhelihaa |
| 1/2 kpl | sipuli |
| 1 rkl | voita |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | soijaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| suolaa, pippuria | |
| Paistettu sipuli: | |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 2 rkl | voita |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
| salaatti: | |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | kurkku |
| oliiviöljyä, sitruunanmehua | |
Silppua ½ sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi nokareessa voita.
Sekoita jauheliha, paistettu sipuli, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi. Jaa jauheliha neljäksi pihviksi. Paista pihvit kypsiksi voissa /paista uunissa 180 astetta n. 12–15 minuuttia.
Leikkaa 2 sipulia ohuiksi lohkoiksi. Paista voissa matalalla lämmöllä. Lisää hunaja ja anna hautua n. 15 minuuttia kunnes ovat ihan pehmeät. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | naudan jauhelihaa |
| 1/2 kpl | sipuli |
| 1 rkl | voita |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | soijaa |
| 1 kpl | kananmuna |
| suolaa, pippuria | |
Paistettu sipuli: | |
| 2 kpl | sipulia |
| 2 rkl | voita |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| suolaa, pippuria | |
salaatti: | |
| 2 kpl | ruukkua salaattia |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | kurkku |
| oliiviöljyä, sitruunanmehua | |
Silppua ½ sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi nokareessa voita.
Sekoita jauheliha, paistettu sipuli, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi. Jaa jauheliha neljäksi pihviksi. Paista pihvit kypsiksi voissa /paista uunissa 180 astetta n. 12–15 minuuttia.
Leikkaa 2 sipulia ohuiksi lohkoiksi. Paista voissa matalalla lämmöllä. Lisää hunaja ja anna hautua n. 15 minuuttia kunnes ovat ihan pehmeät. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.