Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Jauhelihapihvi, paistettu sipuli ja perunamuusi

Jauhelihapihvi, paistettu sipuli ja perunamuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

400 g
naudan jauhelihaa
1/2 kpl
sipuli
1 rkl
voita
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 rkl
soijaa
1 kpl
kananmuna
suolaa, pippuria

Paistettu sipuli:

2 kpl
sipulia
2 rkl
voita
1 rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa, pippuria

salaatti:

2 kpl
ruukkua salaattia
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
kurkku
oliiviöljyä, sitruunanmehua

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua ½ sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi nokareessa voita.

2

Sekoita jauheliha, paistettu sipuli, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi. Jaa jauheliha neljäksi pihviksi. Paista pihvit kypsiksi voissa /paista uunissa 180 astetta n. 12–15 minuuttia.

3

Leikkaa 2 sipulia ohuiksi lohkoiksi. Paista voissa matalalla lämmöllä. Lisää hunaja ja anna hautua n. 15 minuuttia kunnes ovat ihan pehmeät. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.8.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.