Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihapihvit, hummus ja pannuvihannekset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
kananmunaa
1/2 dl
korppujauhoja
1 rkl
soijaa
400g jauhelihaa
suolaa, mustapippuria

Hummus:

1 kpl
prk kikherneitä
2 rkl
paahdettua seesaminöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
1 kpl
valkosipulinkynsi suolaa, pippuria

Pannuvihannekset:

2 rkl
soijaa
n.400g suikaloitua vihanneksia ja sieniä
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita korppujauho, suola ja pippuri. Lisää soija, hienonnettu valkosipulinkynsi, kananmuna ja jauheliha. Painele jauhelihasta tasainen massa.

2

Muotoile lihasta neljä pihviä. Paista pannulla tilkassa öljyä kypsiksi tai 175 asteisessa uunissa.

3

Lisää kaikki hummuksen ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi tahnaksi. Voit myös käyttää sauvasekoitinta.

4

Lämmitä öljyä pannussa. Lisää vihannekset ja kuullota vain hetken jotta kasvisten napakka rakenne säilyy. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 31.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.