Jauhelihapuikot | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauhelihapuikot

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1/2 dl
Korppujauhoja
1 dl
Vettä
1 kpl
Kananmuna
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Oreganoa
1/4 tl
Mustapippurirouhetta
Tabascoa
400 g
Jauhelihaa

tarjoiluun:

6 kpl
Valmiita pitaleipiä
Kasviksia

kastike:

3 dl
Maustamatonta jogurttia
2 kpl
Valkosipulin kynttä hienonnettuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda se halutessasi öljyssä pannulla pehmeäksi. Sekoita korppujauhot, vesi, kananmuna, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaattisose ja mausteet kulhossa. Lisää jauheliha ja sekoita tasaiseksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin puikkoja ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi pitaleipien täytteenä. Käytä kastikkeena maustamatonta jogurttia, johon on sekoitettu hienonnettua valkosipulia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.2.2007
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.