Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen makaronilaatikko

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Juustoinen makaronilaatikko on helppo ja edullinen arkiruoka. Lisämakua laatikko saa tomaattiviipaleista.

Ainekset

5 dl
Makaroneja tai kuviopastaa
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 dl
Juustoraastetta

Munamaito:

5 dl
Maitoa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Hienonnettua basilikaa

Pinnalle:

3 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipuli. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli. Sekoita joukkoon juustoraaste. Voitele uunivuoka. Sekoita jauhelihaseos ja valutettu pasta. Kaada seos vuokaan.

5 dl
Makaroneja tai kuviopastaa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Sipuli
400 g
Jauhelihaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Paprikajauhetta
1 kpl
Valkosipulin kynsi
2 dl
Juustoraastetta
2

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Lisää paistamisen puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
1 dl
Hienonnettua basilikaa
1/2 tl
Suolaa
3 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.