Juustoiset kanapeet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset kanapeet

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Lehtitaikinalevy (600 g)
1 kpl
Kananmuna
150 g
Emmentaljuustoraastetta
2 tl
Paprikajauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina noin 25 x 45 sentin kokoiseksi levyksi. Riko munan rakenne ja sivele taikinalevy munalla. Ripottele päälle juustoraaste ja paprikajauhe. Kääri tiukalle rullalle levyn molemmista päistä siten, että rullat kohtaavat toisensa levyn puolivälissä.Leikkaa rulla noin 30 osaan ja nosta kiekot leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle pellille. Sivele pinnat munalla. Paista 225-asteisessa uunissa 12–14 minuuttia. Tarjoile tuoreinaPaistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 12 - 14 min.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 5.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.