Juustoiset kaprissilakat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoiset kaprissilakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
(pakastettuja) silakkafileitä
2 tl
Suolaa
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(iso) punasipuli
4 rkl
Kapriksia
2 tl
Currya
2 dl
Juustoraastetta
1 kpl
(2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna punasipulit kalafileiden päälle. Kääri fileet rulliksi ja lado ne uunivuokaan. Valuta kaprikset liemestään. Ripottele kalojen päälle kapriksia, currya ja juustoraastetta. Kaada ruokakerma päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.