Juustoiset kaprissilakat

Nappaa talteen!
| 600 g | (pakastettuja) silakkafileitä |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 kpl | (iso) punasipuli |
| 4 rkl | kapriksia |
| 2 tl | currya |
| 2 dl | juustoraastetta |
| 1 kpl | (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa |
- 1.
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna punasipulit kalafileiden päälle. Kääri fileet rulliksi ja lado ne uunivuokaan. Valuta kaprikset liemestään. Ripottele kalojen päälle kapriksia, currya ja juustoraastetta. Kaada ruokakerma päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Juustoiset kaprissilakat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | (pakastettuja) silakkafileitä |
| 2 tl | suolaa |
| 1 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 kpl | (iso) punasipuli |
| 4 rkl | kapriksia |
| 2 tl | currya |
| 2 dl | juustoraastetta |
| 1 kpl | (2,5 dl) kolmen juuston ruokakermaa |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Levitä sulaneet silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja hienonna punasipulit kalafileiden päälle. Kääri fileet rulliksi ja lado ne uunivuokaan. Valuta kaprikset liemestään. Ripottele kalojen päälle kapriksia, currya ja juustoraastetta. Kaada ruokakerma päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























