Juustokuorrutetut leikkeet

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gporsaan marinoitua pihvifileetä

Kuorruttamiseen

1 kplkananmuna
1 dljuustoraastetta
1 dlkorppujauhoja

Paistamiseen

margariinia ja rypsiöljyä

Valmistus

  1. 1

    Pyyhi fileestä marinadi. Leikkaa liha kahdeksaksi viipaleeksi. Nuiji palat kevyesti. Riko kananmuna kulhoon ja riko rakenne. Sekoita juustoraaste ja korppujauhot keskenään lautasella. Kasta pihvit kananmunaan ja kierittele sitten seoksessa molemmin puolin. Kuumenna rasva-öljyseos pannulla. Paista leikkeet molemmilta puolilta miedolla lämmöllä kypsiksi. Tarjoa höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä