Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustopastasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

300 g
Kuviomakaroneja (esim. fusilli)

Juustokastike:

1 1/2 dl
Maitoa
100 g
Sulatejuustoa
1 rkl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Nippu hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valmista toisessa kattilassa juustokastike. Kiehauta kattilassa maito ja lisää sulatejuusto pieninä paloina. Mausta kastike sinapilla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kastike keitettyjen makaronien kanssa ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa makkaran ja pastasalaatin lisäksi tuoreita kasviksia, esim. kirsikkatomaatteja.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.