Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kahvipannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
2 kpl
Liivatelehteä
3/4 dl
Sokeria
1 rkl
Pikakahvijauhetta
2 1/2 dl
Maustamatonta jogurttia

Sokerisiirappi

2 dl
Vahvaa kahvia
1 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5–10 minuuttia.

2

Kiehauta kattilassa kerma ja sokeri ja sekoita joukkoon pikakahvijauhe.

3

Purista vesi liivatteista ja liuota ne kuumaan kermaan.

4

Anna seoksen hieman jäähtyä ja sekoita joukkoon jogurtti.

5

Jaa kermaseos neljään annoslasiin ja nosta kylmään hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi.

6

Keitä kattilassa kahvista ja sokerista paksuhko siirappi. Jäähdytä hyvin ja valuta annosten päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.