Kalanyytit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalanyytit

Kalanyytit grillissä
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Herkulliset kalanyytit valmistuvat grillissä sulatejuuston ja tomaattien kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Vastarouhittua mustapippuria
250 g
Kirsikkatomaatteja
150 - 200 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Ruukku tuoretta ruohosipulia

LISÄKSI

Alumiinifoliota

Näin teet

1

Leikkaa lohifilee neljäksi palaksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Revi foliosta neljä kookasta arkkia. Nosta kullekin arkille pala lohta.

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Vastarouhittua mustapippuria
Alumiinifoliota
2

Pese ja halkaise tomaatit ja jaa ne lohen päälle. Lisää lohelle vielä viipaloitu sulatejuusto ja silputtu ruohosipuli. Kääri foliot tiiviiksi paketeiksi ja nosta ne grilliin. Grillaa kypsiksi noin 15 minuuttia.

250 g
Kirsikkatomaatteja
150 - 200 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Ruukku tuoretta ruohosipulia
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.5.2019