Kalanyytit

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Herkulliset kalanyytit valmistuvat grillissä sulatejuuston ja tomaattien kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohifileetä
1 tlsuolaa
vastarouhittua mustapippuria
250 gkirsikkatomaatteja
150 - 200 gsulatejuustoa
1 kplruukku tuoretta ruohosipulia

Lisäksi

alumiinifoliota

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohifilee neljäksi palaksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Revi foliosta neljä kookasta arkkia. Nosta kullekin arkille pala lohta.

    MääräAinesosa
    600 glohifileetä
    1 tlsuolaa
    vastarouhittua mustapippuria
    alumiinifoliota
  2. 2

    Pese ja halkaise tomaatit ja jaa ne lohen päälle. Lisää lohelle vielä viipaloitu sulatejuusto ja silputtu ruohosipuli. Kääri foliot tiiviiksi paketeiksi ja nosta ne grilliin. Grillaa kypsiksi noin 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    250 gkirsikkatomaatteja
    150 - 200 gsulatejuustoa
    1 kplruukku tuoretta ruohosipulia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025