Kalanyytit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kalanyytit grillissä

Kalanyytit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkulliset kalanyytit valmistuvat grillissä sulatejuuston ja tomaattien kanssa.

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Vastarouhittua mustapippuria
250 g
Kirsikkatomaatteja
150 - 200 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Ruukku tuoretta ruohosipulia

lisäksi

Alumiinifoliota

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohifilee neljäksi palaksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla. Revi foliosta neljä kookasta arkkia. Nosta kullekin arkille pala lohta.

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Vastarouhittua mustapippuria
Alumiinifoliota
2

Pese ja halkaise tomaatit ja jaa ne lohen päälle. Lisää lohelle vielä viipaloitu sulatejuusto ja silputtu ruohosipuli. Kääri foliot tiiviiksi paketeiksi ja nosta ne grilliin. Grillaa kypsiksi noin 15 minuuttia.

250 g
Kirsikkatomaatteja
150 - 200 g
Sulatejuustoa
1 kpl
Ruukku tuoretta ruohosipulia
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.