Kalapuikkoja kevyen kapriskastikkeen kera | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kalapuikkoja kevyen kapriskastikkeen kera

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Vettä
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Keltuaista
1 rkl
Sokeria
2 kpl
Valkuaista
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Sinappia
2 rkl
Hienonnettua kaprista

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Yhdistä etikka, vesi, vehnäjauhot, keltuaiset ja sokeri kattilaan. Kuumenna seosta hiljalleen koko ajan sekoittaen, kunnes neste on saostunut. Nosta kattila kylmään veteen esimerkiksi pesualtaaseen ja jatka vatkaamista niin kauan, että kastikepohja on viileää. Pane sekaan suola, sinappi ja hienonnettu kapris. Vaahdota valkuaiset ja lisää vaahto kastikkeen sekaan. Tarjoile kastike kalapuikkojen kanssa

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.