Kalkkunaa intialaisittain - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunaa intialaisittain

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(450 g) kalkkunan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
(400 g) tikka masala -ateriakastiketta
1 kpl
(200 g) turkkilaista jogurttia

LISÄKSI

Mantelilastuja
Riisiä

Näin teet

1

Pilko kalkkunaleikkeet reiluiksi paloiksi. Ruskista kevyesti kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Lisää kalkkunoiden joukkoon sipulit ja inkivääri ja anna niiden pehmetä hetkisen.Lisää joukkoon ateriakastike ja jogurtti. Sekoita ja anna kastikkeen hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike kuivalla ja kuumalla pannulla paahdettujen mantelilastujen ja keityn riisin kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 15.5.2019