Kalkkunaa intialaisittain

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(450 g) kalkkunan ohutleikkeitä
1 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
pala tuoretta inkivääriä
1 kpl(400 g) tikka masala -ateriakastiketta
1 kpl(200 g) turkkilaista jogurttia

Lisäksi

mantelilastuja
riisiä

Valmistus

  1. 1

    Pilko kalkkunaleikkeet reiluiksi paloiksi. Ruskista kevyesti kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri. Lisää kalkkunoiden joukkoon sipulit ja inkivääri ja anna niiden pehmetä hetkisen.Lisää joukkoon ateriakastike ja jogurtti. Sekoita ja anna kastikkeen hautua kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoile kastike kuivalla ja kuumalla pannulla paahdettujen mantelilastujen ja keityn riisin kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025