Kalkkunan filee ja appelsiinikastike
6 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Nosta filee uunivuokaan. Paina paistomittari fileen keskelle. Kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kypsennä, kunnes fileen sisälämpötila on 72–75 astetta.Nosta filee uunista ja kääri folioon. Anna vetäytyä hetken aikaa. Siivilöi fileestä valunut liemi talteen kastiketta varten.Valmista kastike. Mittaa kattilaan liemi. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää appelsiinimehu ja valkoviini ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla. Vispaa joukkoon suuruste ja anna kiehua vielä muutaman minuutin ajan. Tarkista maku.Poista fileestä mahdollinen verkko ja leikkaa filee viipaleiksi. Tarjoile kastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.