Kalkkunapasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gpastaa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
250 gkalkkunasuikaleita
2 dldemi glace-kastikepohjaa
1 dlpersikoiden lientä
1 dlananasten lientä
3 rklsuurustetta ruskeille kastikkeille
3 kplananasrengasta
3 kplpersikanpuolikasta

Valmistus

  1. 1

    Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla. Lisää kalkkunasuikaleet ja paista kevyesti. Kaada kastikepohja ja hedelmien liemet pannulle. Ripottele suurus kastikkeeseen, sekoita. Paloittele ananakset ja persikat ja lisää ne ruokaan. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä