Kalkkunapasta
4 Annosta
|
Nappaa talteen!
| 500 g | pastaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 250 g | kalkkunasuikaleita |
| 2 dl | demi glace-kastikepohjaa |
| 1 dl | persikoiden lientä |
| 1 dl | ananasten lientä |
| 3 rkl | suurustetta ruskeille kastikkeille |
| 3 kpl | ananasrengasta |
| 3 kpl | persikanpuolikasta |
- 1.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla. Lisää kalkkunasuikaleet ja paista kevyesti. Kaada kastikepohja ja hedelmien liemet pannulle. Ripottele suurus kastikkeeseen, sekoita. Paloittele ananakset ja persikat ja lisää ne ruokaan. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Kalkkunapasta
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | pastaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 250 g | kalkkunasuikaleita |
| 2 dl | demi glace-kastikepohjaa |
| 1 dl | persikoiden lientä |
| 1 dl | ananasten lientä |
| 3 rkl | suurustetta ruskeille kastikkeille |
| 3 kpl | ananasrengasta |
| 3 kpl | persikanpuolikasta |
Valmistus
- 1
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä pannulla. Lisää kalkkunasuikaleet ja paista kevyesti. Kaada kastikepohja ja hedelmien liemet pannulle. Ripottele suurus kastikkeeseen, sekoita. Paloittele ananakset ja persikat ja lisää ne ruokaan. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























