Kalkkunavartaat ja parmesaanimajoneesia
Kalkkunavartaat ja parmesaanimajoneesia
Yhteistyössä

Kalkkunavartaat ja parmesaanimajoneesia

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgkalkkunan sisäfileitä
n. 160 g ilmakuivattua kinkkua
suolaa, pippuria
puisia varrastikkuja liotettuina

Parmesaanimajoneesi:

1 kplhuoneenlämpöinen kananmuna
1/2 kplsitruunan mehu
1 tldijon-sinappia
2 dlhuoneenlämpöistä rypsiöljyä
100 ghienoksi raastettua parmesaania
ripaus suolaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kalkkunan sisäfileet suupalan kokoisiksi kuutioiksi.

  2. 2

    Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. 3

    Pyöräytä jokaisen vartaan ympäri tiukasti ilmakuivattua kinkkua.

  4. 4

    Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

  5. 5

    Tarjoile capresetikkujen ja parmesaanimajoneesin kanssa.

  6. 6

    Riko kananmuna korkeaan, mielellään sauvasekoittimen omaan kulhoon.

  7. 7

    Lisää sitruunamehu ja sinappi. Lisää öljy varovasti, niin että muna pysyy pohjassa.

  8. 8

    Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla nostamatta sauvasekoitinta. Kuin öljy alkaa emulgoitua voit varovasti nostaa sauvasekoitinta niin, että kaikki öljy sekoittuu majoneesiksi.

  9. 9

    Lisää hienoksi raastettu parmesaani. Tarkista suola. Kastike säilyy jääkaapissa 3 päivää.

capresetikut

erivärisiä  kirsikkatomaatteja basilikanlehtiä kirsikkamozzarellapalloja

cocktailtikkuja

pujottele tikkuihin vuorotellen tomaatteja, basilikanlehtiä ja kirsikkamozzarellaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025