Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kalkkunavartaat ja parmesaanimajoneesia

Kalkkunavartaat ja parmesaanimajoneesia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
kalkkunan sisäfileitä
n. 160 g ilmakuivattua kinkkua
suolaa, pippuria
puisia varrastikkuja liotettuina

Parmesaanimajoneesi:

1 kpl
huoneenlämpöinen kananmuna
1/2 kpl
sitruunan mehu
1 tl
Dijon-sinappia
2 dl
huoneenlämpöistä rypsiöljyä
100 g
hienoksi raastettua parmesaania
ripaus suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa kalkkunan sisäfileet suupalan kokoisiksi kuutioiksi.

2

Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Pyöräytä jokaisen vartaan ympäri tiukasti ilmakuivattua kinkkua.

4

Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

5

Tarjoile capresetikkujen ja parmesaanimajoneesin kanssa.

6

Riko kananmuna korkeaan, mielellään sauvasekoittimen omaan kulhoon.

7

Lisää sitruunamehu ja sinappi. Lisää öljy varovasti, niin että muna pysyy pohjassa.

8

Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla nostamatta sauvasekoitinta. Kuin öljy alkaa emulgoitua voit varovasti nostaa sauvasekoitinta niin, että kaikki öljy sekoittuu majoneesiksi.

9

Lisää hienoksi raastettu parmesaani. Tarkista suola. Kastike säilyy jääkaapissa 3 päivää.

capresetikut

erivärisiä  kirsikkatomaatteja basilikanlehtiä kirsikkamozzarellapalloja

cocktailtikkuja

pujottele tikkuihin vuorotellen tomaatteja, basilikanlehtiä ja kirsikkamozzarellaa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.