Leikkaa kalkkunan sisäfileet suupalan kokoisiksi kuutioiksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Pyöräytä jokaisen vartaan ympäri tiukasti ilmakuivattua kinkkua.
Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Tarjoile capresetikkujen ja parmesaanimajoneesin kanssa.
Riko kananmuna korkeaan, mielellään sauvasekoittimen omaan kulhoon.
Lisää sitruunamehu ja sinappi. Lisää öljy varovasti, niin että muna pysyy pohjassa.
Paina sauvasekoitin kulhon pohjaan ja sekoita täydellä teholla nostamatta sauvasekoitinta. Kuin öljy alkaa emulgoitua voit varovasti nostaa sauvasekoitinta niin, että kaikki öljy sekoittuu majoneesiksi.
Lisää hienoksi raastettu parmesaani. Tarkista suola. Kastike säilyy jääkaapissa 3 päivää.
capresetikut
erivärisiä kirsikkatomaatteja basilikanlehtiä kirsikkamozzarellapalloja
cocktailtikkuja
pujottele tikkuihin vuorotellen tomaatteja, basilikanlehtiä ja kirsikkamozzarellaa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.