Kana-pestocalzonet

Nappaa talteen!
| Taikina | |
|---|---|
| 2 dl | vettä |
| 3/10 kpl | hiivaa |
| 5 dl | pizzajauhoja |
| Täyte | |
| 300 g | maustamattomia broilerin fileesuikaleita |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 3 rkl | pestokastiketta |
| 2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.Kuumenna jäistä parsakaalia mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia. Valuta pussin muodostunut liemi ja kaada parsakaalit pannulle. Lisää joukkoon pestokastike ja kääntele sekaisin. Anna täytteen jäähtyä.Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli paloista pyöreänmuotoiset pizzapohjat. Jaa jäähtynyt täyte pizzapohjien toiselle reunalle ja ripottele päälle juustoraaste. Käännä taikinapohjat täytteen päälle ja kääntele tai nipistele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa 12–15 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 12 - 15 minuuttia.
Kana-pestocalzonet
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Taikina | |
| 2 dl | vettä |
| 3/10 kpl | hiivaa |
| 5 dl | pizzajauhoja |
Täyte | |
| 300 g | maustamattomia broilerin fileesuikaleita |
| 1 rkl | öljyä |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 3 rkl | pestokastiketta |
| 2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.Kuumenna jäistä parsakaalia mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia. Valuta pussin muodostunut liemi ja kaada parsakaalit pannulle. Lisää joukkoon pestokastike ja kääntele sekaisin. Anna täytteen jäähtyä.Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli paloista pyöreänmuotoiset pizzapohjat. Jaa jäähtynyt täyte pizzapohjien toiselle reunalle ja ripottele päälle juustoraaste. Käännä taikinapohjat täytteen päälle ja kääntele tai nipistele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa 12–15 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 12 - 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












