Sulata voita isossa paistinpannussa.
Paista karitsan sisäfileisiin kaunis pinta. Mausta kevyesti sormisuolalla ja mustapippurilla.
Levitä ilmakuivattua kinkkua leikkuulaudalle. Aseta 3 sisäfileetä ilmakuivatun kinkun päälle ja kääri tiukaksi kääryleeksi. Toista.
Paista 200-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 53 °C (8-10 minuuttia).
Tarjoile tryffeli-maa-artisokkamuhennoksen ja haricots verts -papujen kanssa.
Kuori perunat ja maa-artisokat ja leikkaa 1x1 cm kuutioiksi. Huuhtele kuutiot kylmässä vedessä. Valuta kuiviksi siivilässä.
Sulata iso nokare voita syvässä paistinpannussa tai kasarissa. Lisää kuutiot. Paista n. 5 minuuttia, älä ruskista.
Lisää maito ja n. ½ tl suolaa. Anna hautua hetken.
Lisää kerma ja hauduta matalalla lämmöllä kunnes peruna- ja artisokkakuutiot ovat kypsiä.
Lisää Lopuksi tryffeli ja pippuri. Mausta tarpeen mukaan sormisuolalla.
Leikkaa pavuista päädyt. Keitä suolatussa vedessä n. 3 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuiviksi siivilässä.
Sekoita kulhon pohjalla viinietikka ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla.
Hienonna salottisipuli ja lisää kastikkeeseen.
Lisää pavut ja anna maustua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.