
Kasvisburger


Ainekset
Valmistus
Suikaloi kevätkaali ja fenkoli ohuiksi siivuiksi ja laita kulhoon. Kaada päälle pikkelöintilientä ja sekoita hyvin. Paahda fenkolinsiemenet kuivalla pannulla, kunnes ne tuoksuvat, ja lisää ne salaattiin. Anna salaatin maustua sillä välin, kun valmistat kastikkeen ja paistat pihvit.
Hienonna ruohosipuli, korianteri ja valkosipulinkynsi. Sekoita ne majoneesin kanssa kulhossa. Lisää joukkoon hienonnettu suolasitruuna ja sekoita. Mausta mustapippurilla ja maista. Säädä makua lisäämällä sitruunamehua tarpeen mukaan.
Muotoile kasvispihvimassasta pihvit, mikä onnistuu parhaiten kosteilla käsillä. Yhdestä pakkauksesta riittää neljään pihviin. Kaada sitten pannulle öljyä niin, että se peittää koko pohjan. Kuumenna pannu ja kun öljy on kuumaa, paista pihvit molemmin puolin, kunnes ne ovat rapeita ja kauniin kullanruskeita. Erityisen rapean pinnan saat pyöräyttämällä pihvit panko-korppujauhossa ennen paistamista.
Lämmitä sämpylät uunissa ja halkaise ne. Sivele pohjapuolelle kevyt kerros Dijon-sinappia ja nosta päälle kuuma pihvi. Lusikoi kastiketta pihvin päälle, lisää kaalisalaatti ja levitä vielä hieman kastiketta sämpylän kanteen. Nosta kansi paikoilleen ja tarjoile heti.
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.