Säädä uuni 175 asteeseen. Sulata ja jäähdytä margariini. Vaahdota muna ja sokeri. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kaneli. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Lisää kaurahiutaleet ja sulatettu margariini. Sekoita.
Nostele teelusikalla taikinasta 2 tl:n kokoisia nokareita leivinpaperin päälle pellille. Jätä reilusti leviämisvaraa. Kypsennä uunissa 10–12 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vinkki: Pikaleivoksia saat levittämällä keksien väliin tuorejuustoa ja hilloa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
67
279
3,0 g
0,8 g
8,6 g
5,1 g
0,5 g
1,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli