Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kerrosjälkiruoka

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
(à 1,5 dl) kahvilla maustettua jogurttia tai vaniljajogurttia ja 1-2 tl murukahvia

Sitruunakiisseli:

1 kpl
Muna
2 rkl
Sokeria
5 dl
Vettä
3 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Sitruunan mehu ja hiukan raastettua kuorta

Lisäksi:

2 dl
Kuohukermaa vaahtona tai hiukan vaniljajäätelöä
Hiukan vaniljajäätelöä
4 - 5 kpl
Suklaakeksiä muruina

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista kiisseli: vatkaa muna ja sokeri kattilassa. Lisää kylmä vesi ja tasaiset lusikalliset perunajauhoja. Sekoita kaikki hyvin keskenään. Kuumenna pohjaa myöten sekoittaen, kunnes kiisseli kirkastuu ja sakenee. Älä keitä.Lisää sitruunamehu ja hiukan pestyä, raastettua kuorta.Lado isoihin laseihin vuorotellen kahvijogurttia, keksinmuruja, sitruunakiisseliä ja jäätelöä tai kermavaahtoa. Koristele sitruunankuoriraasteella.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.