Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen lohiriisilaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
5 dl
Vettä
200 g
Kylmäsavustettua lohta
1 kpl
Pieni purjo
2 rkl
Tuoretta silputtua tilliä
1/2 tl
Sitruunapippuria
3 1/2 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
Ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä riisi kypsäksi kalaliemessä. Paloittele savulohi. Silppua purjo pieneksi ja sekoita silppu keitetyn riisin, lohen ja tillin kanssa kulhoon. Mausta seos sitruunapippurilla. Pane seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita keskenään munat ja maito ja kumoa seos sitten riisin päälle. Paista 200 asteessa noin 45-50 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.