Kesäinen lohiriisilaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäinen lohiriisilaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Pitkäjyväistä riisiä
1/2 kpl
Kalaliemikuutiota
5 dl
Vettä
200 g
Kylmäsavustettua lohta
1 kpl
Pieni purjo
2 rkl
Tuoretta silputtua tilliä
1/2 tl
Sitruunapippuria
3 1/2 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
Ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä riisi kypsäksi kalaliemessä. Paloittele savulohi. Silppua purjo pieneksi ja sekoita silppu keitetyn riisin, lohen ja tillin kanssa kulhoon. Mausta seos sitruunapippurilla. Pane seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita keskenään munat ja maito ja kumoa seos sitten riisin päälle. Paista 200 asteessa noin 45-50 minuuttia.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.