Kesäinen mansikka-pinsa
Kesäinen mansikka-pinsa
Yhteistyössä

Kesäinen mansikka-pinsa

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset

MääräAinesosa
pinsa-grillileipä
100 gmascarpone-tuorejuustoa
1 tlvaniljasokeria
1/4 dltomusokeria
200 gtuoreita mansikoita
100 gtuoreita mustikoita
vaahterasiirappia
mintunlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.

  2. 2

    Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.

  3. 3

    Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
2.4.2025
|
Päivitetty: 25.9.2025