Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| pinsa-grillileipä | |
| 100 g | mascarpone-tuorejuustoa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1/4 dl | tomusokeria |
| 200 g | tuoreita mansikoita |
| 100 g | tuoreita mustikoita |
| vaahterasiirappia | |
| mintunlehtiä |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.
Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.
Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| pinsa-grillileipä | |
| 100 g | mascarpone-tuorejuustoa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1/4 dl | tomusokeria |
| 200 g | tuoreita mansikoita |
| 100 g | tuoreita mustikoita |
| vaahterasiirappia | |
| mintunlehtiä |
Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.
Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.
Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.