Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen mansikka-pinsa

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

pinsa-grillileipä
100 g
mascarpone-tuorejuustoa
1 tl
vaniljasokeria
1/4 dl
tomusokeria
200 g
tuoreita mansikoita
100 g
tuoreita mustikoita
vaahterasiirappia
mintunlehtiä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä pinsa pakkauksen ohjeen mukaisesti joko grillissä tai uunissa.

2

Lusikoi mascarpone kulhoon, lisää vaniljasokeri ja siivilöi joukkoon tomusokeri. Vatkaa lusikalla kunnolla sekaisin, jotta mascarpone notkistuu ja tulee helpommin käsiteltäväksi.

3

Viipaloi mansikat. Levitä mascarpone jo jäähtyneen pinsan pinnalle ja asettele mansikat ja kokonaiset mustikat sen päälle. Viimeistele vaahterasiirapilla ja koristele mintunlehdillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Food Market Herkku
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 2.4.2025
|
Muokattu: 2.4.2025

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.