Kesäkurpitsa-siemenpesto | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kesäkurpitsa-siemenpesto

Kesäkurpitsa-siemenpesto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kesäkurpitsa-siemenpesto sopii täydellisesti yhteen pastan kanssa. Kokeile myös leivän päällä tai dippinä!

Ainekset

1 kpl
(200-300 g) pieni kesäkurpitsa
1 dl
Kuorittuja auringonkukansiemeniä
1/2 dl
Raastettua parmesaanijuustoa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Ruukku basilikaa
1 dl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi kesäkurpitsa ja kuullota palat öljytilkassa. Jäähdytä.

2

Soseuta kesäkurpitsat yhdessä auringonkukansiementen, parmesaanin ja basilikanlehtien kanssa. Lisää loppu öljy niin, että saat notkean tahnan. Mausta maun mukaan.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.