Kesäkurpitsa-siemenpesto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-siemenpesto

Kesäkurpitsa-siemenpesto
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kesäkurpitsa-siemenpesto sopii täydellisesti yhteen pastan kanssa. Kokeile myös leivän päällä tai dippinä!
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(200-300 g) pieni kesäkurpitsa
1 dl
Kuorittuja auringonkukansiemeniä
1/2 dl
Raastettua parmesaanijuustoa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Ruukku basilikaa
1 dl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Kuutioi kesäkurpitsa ja kuullota palat öljytilkassa. Jäähdytä.

2

Soseuta kesäkurpitsat yhdessä auringonkukansiementen, parmesaanin ja basilikanlehtien kanssa. Lisää loppu öljy niin, että saat notkean tahnan. Mausta maun mukaan.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 12.8.2019