Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto
Yhteistyössä

Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsipulia
1 kgkesäkurpitsaa
7 1/2 dlvettä
2 kploksaa timjamia
1 dlranskankermaa
1 kplprk chavorux-vuohenmaitotuorejuustoa
voita
3–4 rkl kana- tai kasvisfondia
suolaa, pippuria

Tarjoiluun:

1 dlsilputtua persiljaa
2 dlraejuustoa
tuoretta leipää

Valmistus

  1. 1

    Silppua sipuli ja kuullota kattilan pohjalla voinokareessa.

  2. 2

    Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsat. Lisää kattilaan ja kuullota hetki. Lisää timjaminoksat.

  3. 3

    Kaada vesi ja fondi joukkoon. Anna kiehua, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet.

  4. 4

    Poista timjaminoksat ja lisää keittoon ranskankerma ja Chavroux-juusto. Aja keitto sileäksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Tarjoile keitto tuoreen leivän, raejuuston ja persiljasilpun kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä