Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
sipulia
1 kg
kesäkurpitsaa
7 1/2 dl
vettä
2 kpl
oksaa timjamia
1 dl
ranskankermaa
1 kpl
prk Chavorux-vuohenmaitotuorejuustoa
voita
3–4 rkl kana- tai kasvisfondia
suolaa, pippuria

Tarjoiluun:

1 dl
silputtua persiljaa
2 dl
raejuustoa
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli ja kuullota kattilan pohjalla voinokareessa.

2

Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsat. Lisää kattilaan ja kuullota hetki. Lisää timjaminoksat.

3

Kaada vesi ja fondi joukkoon. Anna kiehua, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet.

4

Poista timjaminoksat ja lisää keittoon ranskankerma ja Chavroux-juusto. Aja keitto sileäksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

5

Tarjoile keitto tuoreen leivän, raejuuston ja persiljasilpun kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.