Kesäkurpitsasosekeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kesäkurpitsasosekeitto

Kesäkurpitsasosekeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Kesäkurpitsasosekeitto saa pehmeän maun ruokakermasta.

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Hapahko omena
2 rkl
Öljyä tai margariinia
2 tl
Currya
4 dl
Kasvis- tai kanalientä
Suolaa tarvittaessa
Kirveliä tai rakuunaa
1 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi kesäkurpitsa, kuori ja hienonna sipuli ja kuutioi kuorittu omena. Kuullota kesäkurpitsaa, sipulia ja omenaa öljytilkassa kattilassa viitisen minuuttia. Lisää curry sekä kasvis- tai kanaliemi. Keitä 10–15 minuuttia ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma, tarkista maku ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

2

Lisää curry sekä kasvis- tai kanaliemi. Keitä 10–15 minuuttia ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

2 tl
Currya
4 dl
Kasvis- tai kanalientä
3

Lisää kerma, tarkista maku ja kuumenna keitto kiehuvaksi.

1 dl
Ruokakermaa
Suolaa tarvittaessa
Kirveliä tai rakuunaa
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.