Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| cayennenpippuria | |
| 4 - 5 rkl | vettä |
- 1.
Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| cayennenpippuria | |
| 4 - 5 rkl | vettä |
Valmistus
- 1
Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























