Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
2 rkl
Punaviinietikkaa
3 rkl
Fariinisokeria
Cayennenpippuria
4 - 5 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.