Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
2 rkl
Punaviinietikkaa
3 rkl
Fariinisokeria
Cayennenpippuria
4 - 5 rkl
Vettä

Näin teet

1

Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
Muokattu: 15.5.2019