Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
2 rkltomaattisosetta
2 rklpunaviinietikkaa
3 rklfariinisokeria
cayennenpippuria
4 - 5 rklvettä

Valmistus

  1. 1

    Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä