Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| cayennenpippuria | |
| 4 - 5 rkl | vettä |
- 1.
Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Ketsuppi aurinkokuivatuista tomaateista
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (330 g) aurinkokuivattuja tomaatinpaloja |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | aurinkokuivattujen tomaattien öljyä |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| 3 rkl | fariinisokeria |
| cayennenpippuria | |
| 4 - 5 rkl | vettä |
Valmistus
- 1
Valuta liemi tomaateista siivilässä. Säästä öljy. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita tomaattien öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon tomaatit ja muut ainekset. Anna seoksen kiehua ilman kantta noin 10 minuuttia.Soseuta ja purkita puhtaaseen lasipulloon tai -purkkiin. Sulje ja anna jäähtyä. Ketsuppi säilyy jääkaapissa noin viikon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












