Kevyempi savulohipiiras
10 Kappaletta
|
Nappaa talteen!
| Pohja | |
|---|---|
| 50 g | margariinia |
| 1 1/2 dl | jauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | vettä |
| Täyte | |
| 200 g | kylmäsavulohta |
| 1 dl | purjoa |
| 2 dl | maitoa tai kermaa |
| 100 g | pestotuorejuustoa |
| 2 kpl | munaa |
- 1.
Valmista pohja sekoittamalla kuivat aineet pehmeään rasvaan. Laita taikina kylmään. Valmista täyte. Paloittele kylmäsavulohi ja pesty purjo. Sekoita täytteen ainekset kulhossa. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.Paina taikina pohjataikinan päälle ja paista 200 asteessa uunin alaosassa noin 30 min.
Kevyempi savulohipiiras
Arvostele resepti
10 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pohja | |
| 50 g | margariinia |
| 1 1/2 dl | jauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 dl | vettä |
Täyte | |
| 200 g | kylmäsavulohta |
| 1 dl | purjoa |
| 2 dl | maitoa tai kermaa |
| 100 g | pestotuorejuustoa |
| 2 kpl | munaa |
Valmistus
- 1
Valmista pohja sekoittamalla kuivat aineet pehmeään rasvaan. Laita taikina kylmään. Valmista täyte. Paloittele kylmäsavulohi ja pesty purjo. Sekoita täytteen ainekset kulhossa. Voitele piirasvuoka ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.Paina taikina pohjataikinan päälle ja paista 200 asteessa uunin alaosassa noin 30 min.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























