Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohileipä avokadolla ja uppomunalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pss pinaattia
1 kpl
sitruuna
4 kpl
isoa viipaletta maalaisleipää
200 g
kylmäsavukirjolohta
2 kpl
avokadoa
4 kpl
tuoretta kananmunaa
1 dl
etikkaa
2 l
vettä
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
voita
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita oliiviöljyä ja sitruunanmehua kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Käännä pinaatit kastikkeessa ja aseta neljälle lautaselle.

2

Viipaloi leipä. Halkaise avokadot, poista kivet, koverra ja viipaloi.

3

Keitä laakeassa kattilassa 2 litraa vettä. Kiehauta ja kaada etikka joukkoon, laske lämpöä, jotta vesi vain poreilee.

4

Riko kananmuna kahvikuppiin. Tee reikäkauhalla pyörre poreilevaan veteen. Kaada kananmuna ja anna kiehua 3–4 minuuttia. Nosta kauhalla sivuun ja kypsennä kaikki kananmunat samalla tavalla.

5

Paahda leivät ja sivele voilla. Lisää jokaiselle leivälle viipaloitua avokadoa, pari viipaletta kylmäsavukirjolohta ja uppomunaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta leipä pinaattipedin päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.