Kirjolohileipä avokadolla ja uppomunalla
Kirjolohileipä avokadolla ja uppomunalla
Yhteistyössä

Kirjolohileipä avokadolla ja uppomunalla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpss pinaattia
1 kplsitruuna
4 kplisoa viipaletta maalaisleipää
200 gkylmäsavukirjolohta
2 kplavokadoa
4 kpltuoretta kananmunaa
1 dletikkaa
2 lvettä
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
voita
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita oliiviöljyä ja sitruunanmehua kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Käännä pinaatit kastikkeessa ja aseta neljälle lautaselle.

  2. 2

    Viipaloi leipä. Halkaise avokadot, poista kivet, koverra ja viipaloi.

  3. 3

    Keitä laakeassa kattilassa 2 litraa vettä. Kiehauta ja kaada etikka joukkoon, laske lämpöä, jotta vesi vain poreilee.

  4. 4

    Riko kananmuna kahvikuppiin. Tee reikäkauhalla pyörre poreilevaan veteen. Kaada kananmuna ja anna kiehua 3–4 minuuttia. Nosta kauhalla sivuun ja kypsennä kaikki kananmunat samalla tavalla.

  5. 5

    Paahda leivät ja sivele voilla. Lisää jokaiselle leivälle viipaloitua avokadoa, pari viipaletta kylmäsavukirjolohta ja uppomunaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta leipä pinaattipedin päälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä