Kirjolohimuffinit - Yhteishyvä

Kirjolohimuffinit

???
Kappaleita
13
Graavikirjolohi sopii myös leivontaan. Maustettu ruokakerma helpottaa ruoanlaittoa, ja tabasko tuo makua muffineihin. Tarjoa suolaisia muffineja vaikkapa brunssilla tai illanistujaisissa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Graavikirjolohifileesiivuja (150 g)
2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Hiivaleipäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
Pala purjoa
1 kpl
Kananmuna
Suolaa
3 kpl
Tabaskoa
3/4 dl
Juoksevaa margariinia
1 kpl
Kolmen juuston ruokakermaa (2,5 dl)
1 dl
Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Leikkaa kirjolohisiivut pieniksi kuutioiksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Halkaise ja huuhtele purjo ja pilko pieniksi. Kypsennä purjoa mikrossa täydellä teholla, kunnes se on pehmeää.Vatkaa munan joukkoon mausteet, rasva ja kerma. Kaada jauhoseos muna-kermaseokseen. Lisää jäähtyneet purjot, kirjolohikuutiot ja hienonnettu tilli. Jaa taikina muffinipellille. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika noin 20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa