Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | ½ dl pankojauhoja (japanilainen korppujauho) |
| 1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 kpl | prk delouis-tartarkastiketta |
| n. 600 g kirjolohta | |
| suolaa, mustapippuria | |
| voita ja öljyä paistamiseen | |
| n. 600 g perunamuusia | |
| Vihersalaatti: | |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku salaattia revittynä |
| 1 kpl | ruukku rukolaa |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja halkaistuna |
| puolikas kurkku kuutioituna | |
| oliiviöljyä, balsamicoa suolaa, pippuria | |
Mausta kirjolohifileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa kalasta kahden sormen kokoisia paloja.
Vatkaa kananmunat yhdelle lautaselle. Sekoita toiselle lautaselle pankojauho ja parmesaaniraaste.
Kasta kirjolohenpalat kananmunaan ja sen jälkeen pankonjauhoseokseen. Painele kuorrutusta kalan pintaan.
Paista kalapuikot voi-öljysekoituksessa pannulla n. 2 minuuttia per puoli.
Tarjoile tartarkastikkeen, salaatin ja lämmitetyn perunamuusin kanssa.
Yhdistä salaatin ainekset.
Valuta salaatiin pintaan oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ½ dl pankojauhoja (japanilainen korppujauho) |
| 1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 kpl | prk delouis-tartarkastiketta |
| n. 600 g kirjolohta | |
| suolaa, mustapippuria | |
| voita ja öljyä paistamiseen | |
| n. 600 g perunamuusia | |
Vihersalaatti: | |
| 1 kpl | ruukku salaattia revittynä |
| 1 kpl | ruukku rukolaa |
| 1 kpl | rasia kirsikkatomaatteja halkaistuna |
| puolikas kurkku kuutioituna | |
| oliiviöljyä, balsamicoa suolaa, pippuria | |
Mausta kirjolohifileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa kalasta kahden sormen kokoisia paloja.
Vatkaa kananmunat yhdelle lautaselle. Sekoita toiselle lautaselle pankojauho ja parmesaaniraaste.
Kasta kirjolohenpalat kananmunaan ja sen jälkeen pankonjauhoseokseen. Painele kuorrutusta kalan pintaan.
Paista kalapuikot voi-öljysekoituksessa pannulla n. 2 minuuttia per puoli.
Tarjoile tartarkastikkeen, salaatin ja lämmitetyn perunamuusin kanssa.
Yhdistä salaatin ainekset.
Valuta salaatiin pintaan oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.