Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjolohipuikot ja perunamuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
½ dl pankojauhoja (japanilainen korppujauho)
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa
2 kpl
kananmunaa
1 kpl
prk Delouis-tartarkastiketta
n. 600 g kirjolohta
suolaa, mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen
n. 600 g perunamuusia

Vihersalaatti:

1 kpl
ruukku salaattia revittynä
1 kpl
ruukku rukolaa
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja halkaistuna
puolikas kurkku kuutioituna
oliiviöljyä, balsamicoa suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Mausta kirjolohifileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa kalasta kahden sormen kokoisia paloja.

2

Vatkaa kananmunat yhdelle lautaselle. Sekoita toiselle lautaselle pankojauho ja parmesaaniraaste.

3

Kasta kirjolohenpalat kananmunaan ja sen jälkeen pankonjauhoseokseen. Painele kuorrutusta kalan pintaan.

4

Paista kalapuikot voi-öljysekoituksessa pannulla n. 2 minuuttia per puoli.

5

Tarjoile tartarkastikkeen, salaatin ja lämmitetyn perunamuusin kanssa.

6

Yhdistä salaatin ainekset.

7

Valuta salaatiin pintaan oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.