Kirjolohipuikot ja perunamuusi
Kirjolohipuikot ja perunamuusi
Yhteistyössä

Kirjolohipuikot ja perunamuusi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl½ dl pankojauhoja (japanilainen korppujauho)
1 dlraastettua parmesaanijuustoa
2 kplkananmunaa
1 kplprk delouis-tartarkastiketta
n. 600 g kirjolohta
suolaa, mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen
n. 600 g perunamuusia

Vihersalaatti:

1 kplruukku salaattia revittynä
1 kplruukku rukolaa
1 kplrasia kirsikkatomaatteja halkaistuna
puolikas kurkku kuutioituna
oliiviöljyä, balsamicoa suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Mausta kirjolohifileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa kalasta kahden sormen kokoisia paloja.

  2. 2

    Vatkaa kananmunat yhdelle lautaselle. Sekoita toiselle lautaselle pankojauho ja parmesaaniraaste.

  3. 3

    Kasta kirjolohenpalat kananmunaan ja sen jälkeen pankonjauhoseokseen. Painele kuorrutusta kalan pintaan.

  4. 4

    Paista kalapuikot voi-öljysekoituksessa pannulla n. 2 minuuttia per puoli.

  5. 5

    Tarjoile tartarkastikkeen, salaatin ja lämmitetyn perunamuusin kanssa.

  6. 6

    Yhdistä salaatin ainekset.

  7. 7

    Valuta salaatiin pintaan oliiviöljyä ja balsamicoa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä