Kolmen juuston pizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kolmen juuston pizza

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Annosta pizzapohjataikinaa
1/2 kpl
Annosta tomaattikastiketta
1 dl
Parmesaaniraastetta
250 g
Mozzarella-juustoa
3 - 4 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
2 dl
Ruokajuustoraastetta

koristeluun ja mausteeksi

Rucola-salaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Valmista pizzapohjataikina. Levitä tomaattikastike kaulitun pizzapohjan päälle. Ripottele parmesaaniraaste tomaattikastikkeen päälle. Viipaloi mozzarella paksuiksi viipaleiksi ja täytä pizza. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja nostele mozzarellasiivujen päälle. Leikkaa tuoreesta basilikasta silppua pizzan päälle. Ripottele juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.Koristele ja mausta halutessasi rucolalla.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.11.2006
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.