Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 kpl | pkt koskenlaskija-juustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 8 - 10 dl | vettä |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä paistamiseen | |
| tuoretta leipää |
Suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit.
Pilko kesäkurpitsat ja lisää ne kattilaan. Kaada vesi joukkoon ja lisää liemikuutio (yksi kerrallaan). Mausta pippurilla ja anna hautua, kunnes kesäkurpitsa on pehmeä.
Lisää pilkottu Koskenlaskija-juusto ja basilika. Soseuta keitto.
arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kesäkurpitsaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 kpl | kasvisliemikuutiota |
| 1 kpl | pkt koskenlaskija-juustoa |
| 1 kpl | ruukku basilikaa |
| 8 - 10 dl | vettä |
| suolaa, pippuria | |
| öljyä paistamiseen | |
| tuoretta leipää |
Suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit.
Pilko kesäkurpitsat ja lisää ne kattilaan. Kaada vesi joukkoon ja lisää liemikuutio (yksi kerrallaan). Mausta pippurilla ja anna hautua, kunnes kesäkurpitsa on pehmeä.
Lisää pilkottu Koskenlaskija-juusto ja basilika. Soseuta keitto.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.