Koskenlaskijan kesäkurpitsakeitto
Koskenlaskijan kesäkurpitsakeitto
Yhteistyössä

Koskenlaskijan kesäkurpitsakeitto

arvosana5/5

(21)arviota
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkesäkurpitsaa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kplpkt koskenlaskija-juustoa
1 kplruukku basilikaa
8 - 10 dlvettä
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
tuoretta leipää

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit.

  2. 2

    Pilko kesäkurpitsat ja lisää ne kattilaan. Kaada vesi joukkoon ja lisää liemikuutio (yksi kerrallaan). Mausta pippurilla ja anna hautua, kunnes kesäkurpitsa on pehmeä.

  3. 3

    Lisää pilkottu Koskenlaskija-juusto ja basilika. Soseuta keitto.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä