Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Koskenlaskijan kesäkurpitsakeitto

Koskenlaskijan kesäkurpitsakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kpl
kesäkurpitsaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
kasvisliemikuutiota
1 kpl
pkt Koskenlaskija-juustoa
1 kpl
ruukku basilikaa
8-10dl vettä
suolaa, pippuria
öljyä paistamiseen
tuoretta leipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit.

2

Pilko kesäkurpitsat ja lisää ne kattilaan. Kaada vesi joukkoon ja lisää liemikuutio (yksi kerrallaan). Mausta pippurilla ja anna hautua, kunnes kesäkurpitsa on pehmeä.

3

Lisää pilkottu Koskenlaskija-juusto ja soseuta keitto .

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.1.2017
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.