Kreikkalaiset fetatortellinit
Kreikkalaiset fetatortellinit
Yhteistyössä

Kreikkalaiset fetatortellinit

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkesäsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 kplrs (500 g) kirsikkatomaatteja
20 kplkivetöntä kalamata-oliivia
8 kplaurinkokuivattua tomaattia
200 gfetaa
1 dlhienonnettua oreganoa
2 kplpkt juustotäytteisiä tortelliineja
2 dlraastettua parmesaania
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Hienonna kesäsipuli varsineen. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä. Lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit, oliivit ja viipaloidut tomaatit. Anna lämmetä. Lisää joukkoon feta ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. 2

    Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.

  3. 3

    Yhdistä fetaseos ja tortelliinit. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä tai öljyä. Ripottele päälle parmesaani. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025