Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreikkalaiset fetatortellinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
kesäsipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
rs (500 g) kirsikkatomaatteja
20 kpl
kivetöntä kalamata-oliivia
8 kpl
aurinkokuivattua tomaattia
200 g
fetaa
1 dl
hienonnettua oreganoa
2 kpl
pkt juustotäytteisiä tortelliineja
2 dl
raastettua parmesaania
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hienonna kesäsipuli varsineen. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Kuullota ne pehmeiksi öljyssä. Lisää pannulle puolitetut kirsikkatomaatit, oliivit ja viipaloidut tomaatit. Anna lämmetä. Lisää joukkoon feta ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla.

2

Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan.

3

Yhdistä fetaseos ja tortelliinit. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä tai öljyä. Ripottele päälle parmesaani. Tarjoa heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.