Kukkakaalicouscous ja broilerin rintafileet
Kukkakaalicouscous ja broilerin rintafileet
Yhteistyössä

Kukkakaalicouscous ja broilerin rintafileet

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplyrtti – valkosipulimarinoituja broilerin rintafileitä
1 kpliso tai 2 pientä kukkakaalia
1 kplkesäkurpitsa
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 kplsitruuna
100 gfetaa
10 kplkalamataoliivia
1 kplrasia kirsikkatomaattia
1/2 dloliiviöljyä

Kastike:

2 dlruokajugurttia
1 kplruukku minttua
1 tljuoksevaa hunajaa
suola, pippuri

Valmistus

  1. 1

    Paista Broilerin rintafileet 200 asteisessa uunissa n. 18–20 minuuttia.

  2. 2

    Raasta kukkakaali isoimmalla terällä.

  3. 3

    Halkaise kesäkurpitsa ja lusikoi siemenet pois ja suikaloi.

  4. 4

    Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna valkosipulin kynnet.

  5. 5

    Lämmitä pannussa oliiviöljy, lisää valkosipuli ja raastettu kukkakaali. Paista hetken ja matalanna lämpöä jotta ei pala. mausta suolalla ja pippurilla. Nosta sivun.

  6. 6

    Lämmitä ljyä pannussa ja lisää kesäkurpitsat, mausta suolalla ja pippurilla.Paista hetke ja lisää kukkakaali, tomaatit ja oliivit. Purista sitruunaa joukkoon ja murusta feta pintaan.

  7. 7

    Sekoita silputtu minttu ja hunaja jugurtin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä