Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalicouscous ja broilerin rintafileet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
yrtti – valkosipulimarinoituja broilerin rintafileitä
1 kpl
iso tai 2 pientä kukkakaalia
1 kpl
kesäkurpitsa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 kpl
sitruuna
100 g
fetaa
10 kpl
kalamataoliivia
1 kpl
rasia kirsikkatomaattia
1/2 dl
oliiviöljyä

Kastike:

2 dl
ruokajugurttia
1 kpl
ruukku minttua
1 tl
juoksevaa hunajaa
suola, pippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista Broilerin rintafileet 200 asteisessa uunissa n. 18–20 minuuttia.

2

Raasta kukkakaali isoimmalla terällä.

3

Halkaise kesäkurpitsa ja lusikoi siemenet pois ja suikaloi.

4

Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna valkosipulin kynnet.

5

Lämmitä pannussa oliiviöljy, lisää valkosipuli ja raastettu kukkakaali. Paista hetken ja matalanna lämpöä jotta ei pala. mausta suolalla ja pippurilla. Nosta sivun.

6

Lämmitä ljyä pannussa ja lisää kesäkurpitsat, mausta suolalla ja pippurilla.Paista hetke ja lisää kukkakaali, tomaatit ja oliivit. Purista sitruunaa joukkoon ja murusta feta pintaan.

7

Sekoita silputtu minttu ja hunaja jugurtin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 8.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.