Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaalipizza, antipasto- ja sitruunatäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pohja

600 g
kukkakaalia
200 g
juustoraastetta
1 dl
mantelijauhoa
2 kpl
kananmunaa
1 tl
oreganoa
suolaa, pippuria

Antipastotäyte

tomaattipyreetä
juustoraastetta
leikkeleitä (esim prosciutto, salami, kylmäsavustettuja lihoja)
mozzarellaa
rucolaa
artisokansydämiä
aurinkokuivattua tomaattia
oliiveja
parmesaania

Sitruuna-gremolatatäyte

1 kpl
ruukku persiljaa
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
luomusitruuna
2 rkl
oliiviöljyä
ricottajuustoa
parmesaania

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Hienonna kukkakaali yleiskoneessa pieniksi rakeiksi.

2

Painele kukkakaalirakeet kuiviksi talouspaperilla. Sekoita kukkakaali, juustoraaste, mantelijauho, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi.

3

Painele massa leivinpaperille ja paista uunissa (225°C) n. 20 minuuttia kunnes pohja saa väriä.

4

Levitä tomaattipyrettä ja juustoraastetta pizzapohjalle. Paista uunissa n. 5-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut.

5

Ota paistunut pizza uunista ja levitä päälle erilaisia antipastoja.

6

Leikkaa persilja hienoksi silpuksi, lisää raastettu/silpputtu valkosipuli ja sekoita joukkoon oliiviöljy.

7

Viipaloi sitruuna ohuesti, käytä mandoliinia jos mahdollista.

8

Levitä ricottajuusto pizzapohjalle. Pirskota yrttiöljyä ja aseta viipaloidut sitruunat päälle.

9

Paista uunissa n. 10 minuuttia.

10

Viimeistele rucolalla ja parmesaanilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.