Kukkakaalipizza, antipasto- ja sitruunatäyte
Kukkakaalipizza, antipasto- ja sitruunatäyte
Yhteistyössä

Kukkakaalipizza, antipasto- ja sitruunatäyte

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Pohja

600 gkukkakaalia
200 gjuustoraastetta
1 dlmantelijauhoa
2 kplkananmunaa
1 tloreganoa
suolaa, pippuria

Antipastotäyte

tomaattipyreetä
juustoraastetta
leikkeleitä (esim prosciutto, salami, kylmäsavustettuja lihoja)
mozzarellaa
rucolaa
artisokansydämiä
aurinkokuivattua tomaattia
oliiveja
parmesaania

Sitruuna-gremolatatäyte

1 kplruukku persiljaa
3 kplvalkosipulinkynttä
1 kplluomusitruuna
2 rkloliiviöljyä
ricottajuustoa
parmesaania

Valmistus

  1. 1

    Hienonna kukkakaali yleiskoneessa pieniksi rakeiksi.

  2. 2

    Painele kukkakaalirakeet kuiviksi talouspaperilla. Sekoita kukkakaali, juustoraaste, mantelijauho, kananmuna ja mausteet tasaiseksi massaksi.

  3. 3

    Painele massa leivinpaperille ja paista uunissa (225°C) n. 20 minuuttia kunnes pohja saa väriä.

  4. 4

    Levitä tomaattipyrettä ja juustoraastetta pizzapohjalle. Paista uunissa n. 5-10 minuuttia kunnes juusto on sulanut.

  5. 5

    Ota paistunut pizza uunista ja levitä päälle erilaisia antipastoja.

  6. 6

    Leikkaa persilja hienoksi silpuksi, lisää raastettu/silpputtu valkosipuli ja sekoita joukkoon oliiviöljy.

  7. 7

    Viipaloi sitruuna ohuesti, käytä mandoliinia jos mahdollista.

  8. 8

    Levitä ricottajuusto pizzapohjalle. Pirskota yrttiöljyä ja aseta viipaloidut sitruunat päälle.

  9. 9

    Paista uunissa n. 10 minuuttia.

  10. 10

    Viimeistele rucolalla ja parmesaanilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä